Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

Köp signerade böcker direkt av Lars Wilderäng

Är du intresserad av signerade böcker direkt från Lars Wilderäng? Kan du inte ta dig till en offentlig boksignering eller backar för kostnaden resa, parkering mm innebär? Du kan köpa signerade böcker direkt från författaren ändå. Det inkluderar inbundna exemplar av Midsommargryning och Stjärnfall, som är slut i den allmänna handeln.
Del av författarens lager.
Böckerna signeras specifikt till dig eller till önskad mottagare och inkluderar inbundna format som inte längre finns allmänt tillgängliga.

Priset inklusive frakt för ordinarie inbundna böcker är 250 kronor styck och för pocketböcker 100 kronor. Det högre priset beror på författarens arbetsinsats, att det inte går att skicka gratis som onlinebokhandeln och så kallade faktureringskostnader (transaktionskostnader och bokföringskostnader).

Är du intresserad skicka e-post till [email protected] eller ett direktmeddelande på Facebook till författarens officiella FB-sida.

Betalning sker efter kontroll av tillgänglighet via kontaktvägarna ovan med fördel via Swish eller bankgiro, vilket dock tar minst en bankdag för att gå igenom.

Tillgängliga signerade böcker och format

Midvintermörker pocket 100:- kronor.

Midsommargryning pocket 100:- kronor.

Stjärnklart pocket 100:- kronor

Stjärnfall inbunden 250:- kronor. Slut i allmänna handeln.
Stjärnfall pocket 100:- kronor.

Stjärndamm pocket 100:- kronor.

Paketpris Stjärnklart pocket+Stjärnfall inbunden+Stjärndamm pocket 300:- kronor.

Höstsol pocket 100.- kronor.

Höstregn inbunden 250:- kronor.
Höstregn pocket 100:- kronor

Paketpris Höstsol pocket + Höstregn inbunden 300:- kronor.

Fallet pocket 100:- kronor

Är du förberedd? danskt band 250:- kronor - även signerad av Lena Wilderäng
Är du förberedd? pocket 100:- kronor - även signerad av Lena Wilderäng

Redovisningsavdelning Marviken inbunden 250:- kronor
Redovisningsavdelning Marviken pocket 250:- kronor

Är ni ett företag, myndighet eller organisation och är intresserade av ett större antal signerade eller osignerade böcker - tveka inte att höra av er för en offert. Vid större beställningar kan mycket konkurrenskraftiga priser erbjudas.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

  1. klar med "Höstsol" väntar nu på "Höstregn" - prel datum för den?

    SvaraRadera

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.