Cornucopia?

Aktuellt

Mina e-noveller nu som ljudböcker på Storytel

Mina tre e-noveller Valet, Berget och Oscar finns nu som ljudböcker på Storytel . I väntan på min nästa roman Höstregn, uppföljaren till Hös...

Köp signerade böcker direkt av Lars Wilderäng

Är du intresserad av signerade böcker direkt från Lars Wilderäng? Kan du inte ta dig till en offentlig boksignering eller backar för kostnaden resa, parkering mm innebär? Du kan köpa signerade böcker direkt från författaren ändå. Det inkluderar inbundna exemplar av Midsommargryning och Stjärnfall, som är slut i den allmänna handeln.

Böckerna signeras specifikt till dig eller till önskad mottagare och inkluderar inbundna format som inte längre finns allmänt tillgängliga.

Priset inklusive frakt för inbundna böcker är 300 kronor styck och för pocketböcker 100 kronor. Det högre priset beror på författarens arbetsinsats, att det inte går att skicka gratis som onlinebokhandeln och så kallade faktureringskostnader (transaktionskostnader och bokföringskostnader).

Är du intresserad skicka e-post till [email protected] eller ett direktmeddelande på Facebook till författarens officiella FB-sida.

Betalning sker efter kontroll av tillgänglighet via kontaktvägarna ovan med fördel via Swish eller bankgiro, vilket dock tar minst en bankdag för att gå igenom.

Tillgängliga signerade böcker och format

Midvintermörker pocket 100:- kronor.

Midsommargryning inbunden 300:- kronor. Slut i allmänna handeln.
Midsommargryning pocket 100:- kronor.

Stjärnklart pocket 100:- kronor

Stjärnfall inbunden 300:- kronor. Slut i allmänna handeln.
Stjärnfall pocket 100:- kronor.

Stjärndamm inbunden 300:- kronor.

Höstsol inbunden 300:- kronor.

Är ni ett företag, myndighet eller organisation och är intresserade av ett större antal signerade eller osignerade böcker - tveka inte att höra av er för en offert. Vid större beställningar kan mycket konkurrenskraftiga priser erbjudas.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna, inklusive listan med kommentatorer som automatiskt kommer raderas på grund av brott mot dessa. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så lång blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. klar med "Höstsol" väntar nu på "Höstregn" - prel datum för den?

    SvaraRadera