Cornucopia?

Aktuellt

Sämsta inköpschefssiffrorna i eurozonen sedan 2012

En lång rad industriindikatorer föll hårt när de rapporterades in idag. Bland annat visar inköpschefsindex (PMI) för tillverkningsindustri...

Köp signerade böcker direkt av Lars Wilderäng

Är du intresserad av signerade böcker direkt från Lars Wilderäng? Kan du inte ta dig till en offentlig boksignering eller backar för kostnaden resa, parkering mm innebär? Du kan köpa signerade böcker direkt från författaren ändå. Det inkluderar inbundna exemplar av Midsommargryning och Stjärnfall, som är slut i den allmänna handeln.
Del av författarens lager.
Böckerna signeras specifikt till dig eller till önskad mottagare och inkluderar inbundna format som inte längre finns allmänt tillgängliga.

Priset inklusive frakt för ordinarie inbundna böcker är 250 kronor styck och för pocketböcker 100 kronor. Det högre priset beror på författarens arbetsinsats, att det inte går att skicka gratis som onlinebokhandeln och så kallade faktureringskostnader (transaktionskostnader och bokföringskostnader).

Är du intresserad skicka e-post till [email protected] eller ett direktmeddelande på Facebook till författarens officiella FB-sida.

Betalning sker efter kontroll av tillgänglighet via kontaktvägarna ovan med fördel via Swish eller bankgiro, vilket dock tar minst en bankdag för att gå igenom.

Tillgängliga signerade böcker och format

Midvintermörker inbunden 400:- kronor. Slut i allmänna handeln. Två exemplar kvar.
Midvintermörker pocket 100:- kronor.

Midsommargryning inbunden 400:- kronor. Slut i allmänna handeln. Ett exemplar kvar.
Midsommargryning pocket 100:- kronor.

Stjärnklart pocket 100:- kronor

Stjärnfall inbunden 250:- kronor. Slut i allmänna handeln.
Stjärnfall pocket 100:- kronor.

Stjärndamm inbunden 250:- kronor.
Stjärndamm pocket 100:- kronor.

Paketpris Stjärnklart pocket+Stjärnfall inbunden+Stjärndamm inbunden 400:- kronor.

Höstsol inbunden 250:- kronor. Slut i allmänna handeln.
Höstsol pocket 100.- kronor.

Höstregn inbunden 250:- kronor.

Paketpris Höstsol+Höstregn inbunden 400:- kronor.

Är ni ett företag, myndighet eller organisation och är intresserade av ett större antal signerade eller osignerade böcker - tveka inte att höra av er för en offert. Vid större beställningar kan mycket konkurrenskraftiga priser erbjudas.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. klar med "Höstsol" väntar nu på "Höstregn" - prel datum för den?

    SvaraRadera