Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2022-01-13 13:32

Drönarhjärta finns nu som pocketbok

Inlägget innehåller betallänkar för Bokus och Adlibris.

Min senaste roman Drönarhjärta finns nu som pocketbok. Du hittar den i din lokala välsorterade bokhandel som Akademibokhandeln där den ingår i fyra pocket för priset av tre, Pocketshop eller SF-bokhandeln. Online finns den på t ex Bokus eller Adlibris.
Drönarhjärta av Lars Wilderäng, pocketutgåvan
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

12 kommentarer:

 1. Trevligt, noterar den på listan inför nästa beställning. Det har inte med snålhet att göra - tycker bara att pocket är ett smidigare format. Håller precis på med Marviken för andra gången, det är intressant att läsa om böcker då man alltid hittar nya saker och ser vissa detaljer ur annat perspektiv.

  SvaraRadera
 2. Halvgubbe som man är så är pocket-dagarna för länge passerade. Justerbar storlek på kindle är det som gäller. Rekommenderar dock varmt boken och ser fram nästa installation i serien. Känns högaktuellt med tanke på vad som händer i världen men även i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har inga problem att läsa på papper med glasögon, och jag tycker fortfarande att fysiska böcker är överlägsna att läsa på skärm - vilket i sig väl är ett klassiskt gubb-argument ;-)

   Radera
  2. Pocket blir för litet för mina ögon. Ergonomin i en bra Kindle är svårslagen. Speciellt om man gillar att läsa i badet som jag gör.

   Radera
 3. Enligt Aftonbladet inkallas nu reservofficerare.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 4. OT. En paradox bland de som är för vindkraft här på bloggen. Nu i dagarna när det i januari är 5-10 plusgrader och mycket blåst = onormalt för årstiden. Då är detta bra. Tvärtemot vad de själva vill då det normala för årstiden är det motsatta. Vill de ha klimatförändringar eller inte?

  SvaraRadera
 5. Nils Nilsson hitta inte på vad jag har för åsikter tala om dina egna istället.

  Jag anser klimatet viktigast. Du behöver lära mer om normalt klimat och vindkraft.

  Det blåser normalt minst under sommaren mest nu och det behövs inte storm for max vindelproduktion utan helst ganska jämn vind, Vindkraftverk ger max från betydligt lägre vind än idag och sedan ger den full produktion upp till en inställd skyddsnivå. Ett nytt vindkraftverk ger ca 40% av märkeffekt sett över årets alla dagar.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 6. Träffad?

  Nytt timrekord för vind gett lågt elpris. Något att fira.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
 7. Värme och vind är väl inte speciellt vanligt de kallaste vintermånaderna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nils Nilsson hoppas du lärde dig något av det jag skrev nyss. Jag tyckte nytt rekord var värt att fira. Har troligen varit dygnsrekord också allt oftare. Får fira ikväll om rekord.

   Varmfronter och stark vind är inte så ovanligt.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
  2. Nanotec:
   Bir lite motsägelsefullt det du skriver.
   Det behövs alltså inte full vind för att ge full kraft, men vi slår rekord när det är storm?
   Rekordet beror väl snarare på att antalet vindkraftverk ökar.
   Spikar vi ihop en tjog nya kärnkraftverk får vi också rekord.

   Radera
  3. JH bra att du frågar. Det är när det blåser över en viss styrka i stor del av landet som rekord slås. Behövs definitivt inte stormstyrka. Sedan tillkommer också nya vindkraftverk kvartal för kvartal vilket givetvis bättrar på rekordet när det blåser lagom starkt över stora områden.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera