Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2021-12-21 08:09

Boksignering i Kungsbacka idag tisdag 17:00 - 19:00

Ikväll håller jag min enda publika boksignering denna jul, nämligen på Akademibokhandeln i Kungsmässan i Kungsbacka. Tiderna är 17:00 till 19:00. Vi ses där - säg hej och köp gärna en signerad bok. Såväl Drönarhjärta som Redovisningsavdelning Marviken finns som inbundna, och butiken har även mina pocketböcker.
Signering vid bokreleasen hos SF-bokhandeln i Stockholm

När det gäller andra bokhandlare och orter så är det som vanligt så att jag måste bli inbjuden, och det har jag inte blivit. Det finns hundratals författare som bokhandeln vill ha att signera, och alla får helt enkelt inte plats i julstressen. Jag har heller inte jagat signeringar på grund av pesten och på grund av att jag som vanligt är inne i bokskrivarstressen så här års. 

Du kan alltid höra av dig till mig om du vill ha en signerad bok skickad per post, även om de nu knappast hinner fram innan julafton och jag lätt glömmer bort att kolla om jag fått några förfrågningar.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

3 kommentarer:

  1. Trevligt! Kanske kommer förbi, bor ändå i Vallda :)

    SvaraRadera
  2. Ot,men God Jul på dig och tack för en utmärkt blogg.

    SvaraRadera