Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2021-11-30 07:37

Morgonrapport utgår pga snöskottning

Jag behöver iväg till Järnaffären med två stora paket med julklappsinslagna signerade böcker åt ett företags anställda, före hämtning hos ombudet, och behöver således skotta snö nu på morgonen. Därmed utgår morgonrapporten från börsen idag, då jag nog inte hinner klart förrän börserna öppnat i Sverige.
Inte så farligt än så länge
Vill ogärna trampa in snön och strunta i att skotta, då fotspåren därefter blir till is, så det blir skottning istället. Lär ju bli mer i morgon, då nattens lilla snöfall bara ska vara en mild västanfläkt jämfört med i morgon.

Blir fin timelapsemontage från övervakningskamerorna för övrigt. Inte på skottningen, men på snöfallet, både idag och framöver i morgon. Inget jag kommer publicera dock.

Ena paketet med böcker. Bilden är manipulerad så att namnen på etiketterna inte syns.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

17 kommentarer:

 1. "Snö ute, snö inne, snö i blick och snö i sinne"

  https://www.youtube.com/watch?v=u4gEtChWk04

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sol i sinne, brun inne /Rudolf

   Radera
  2. SD-divanen firar konstanta segrar på internet. Enligt ryktet var det denna divan Peter Lundgren satt i i den s k "chipsskålsincidenten".

   https://www.youtube.com/watch?v=h_QSuZWd4D4

   Radera
 2. Sanna mina ord, snart kommer det pratas om extremväder.

  SvaraRadera
 3. Men Ygeman sa att väder och elpris skulle bli bättre. Är lite besviken på honom faktiskt för det verkar som att han far med osanning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du har varit naiv, såg det inte komma?

   Radera
  2. Men vi betalar ju plastpåsskatt och koldioxidavgigt och så blir det så här?

   Radera
  3. Bensinen har ju sänkts med 50 öre!

   Radera
  4. Ordet naiv är tillämpligt på små barn och ungdomar. När det kommer till vuxna personer som desutom lyckats klättra upp till de högsta maktpositionerna i samhället finns det ett lämpligt ord och det är definitivt inte ordet naiv. Inkompetent är ordet.

   Radera
  5. Ministrar i en S regering som ljuger? Är det möjligt? Det känns som om det är ett antagningskrav att vara så inkompetent som möjligt och sedan ljuga och skylla på andra eller andra händelser för olika händelser eller fakta. De har under 7 år inte förvaltat Sverige, flera områden visar detta. S hävdar att Sverige kan bättre, ja, det kan vi, men inte med S vid rodret, de har inte uppvisat någon kompetens överhuvudtaget de senaste 7 åren.

   S-Ministrar som ljuger, kan det vara möjligt?

   Radera
 4. Vacker belysning på gärdesgården men jag undrar vems huvud du spikat upp på farstubron. Lockig nacke och spretigt hår.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var någon fd bloggläsare som tänkte att hen skulle snoka.

   Radera
  2. Står även en tom hagelpatron på andra sidan pelaren. Sånt man ställer fram när någon flyttat på krukor eller lagt makaroner på soptunnan. Ställ tillbaka krukan, ställ dit en tom hagelpatron. Eller lägg en tom hagelpatron på soptunnan.

   Radera