Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2021-11-25 14:05

Endast för dig som fyllt 25 år!

Nummer 75406 i Systembolagets bestänningssortiment.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

4 kommentarer:

 1. Remember, Drugs are bad m'kay?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det står ju tydligt.

   Radera
  2. Såg att Finland kommer att stänga krogen klockan 18 och sista alkon kl 17 så du kan räkna på att dina vinare kommer gå till Finland för hemmafest.

   Radera
 2. Bara för saken att jag uppskattar bloggarens gärning här, samt hans litteratur (har gett mig mkt nöje, spänning och insikter), så ska jag köpa en låda eller två för förrådställning bredvid min whisky, gulasch och pölsa. Det är aldrig fel med en pava kåta Rune på 14,5% alkohol.

  SvaraRadera