Aktuellt

Urbaniseringen avgörande för överdödligheten 2020 - men på olika sätt i Väst- och Östeuropa

Urbaniseringsgraden i EU/EES-länderna visar sig vara avgörande för överdödligheten 2020. Men sambandet är tvärt emot varandra i den forna up...

2021-10-11 18:12

Drönarhjärta på de nationella månadstopplistorna för andra månaden på raken

Inlägget innehåller betallänkar för Adlibris och Bokus.

För andra månaden på raken ligger nu Drönarhjärta kvar på de nationella månadstopplistorna från Förläggareföreningen och Bokhandlareföreningen. Dock är nog boken på väg ut från de nationella topplistorna nu, med endast en plats på #18 steget efter Läckberg/Fexeus (förvisso på plastskiva) på #17 kvar på veckotopplistorna som ljudbok.
Fortfarande kvar på Ackis deckartopplista som #14


Således börjar det närma sig tidpunkten där de veckoliga topplisteplaceringarna upphör, men ni får hålla ut en liten stund till.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

 1. Har äntligen fått tid att läsa ut den nu. Får ge högsta betyg. Spännande, bitvis oväntad och framförallt spännande.
  Gillar framförallt strategierna och att det ligger så nära verkligheten.
  Längtar efter uppföjaren.

  SvaraRadera
 2. Grattis, skönt med ett blogginlägg som är är bra för blodtryck och hjärta till skillnad från många inlägg där du påvisar galenskaper i Sverige. Nu jag
  sova gott.

  SvaraRadera