Aktuellt

Gästinlägg: Hej då, Vindkraftskyrkan

Nedanstående är ett gästinlägg signerat den återkommande gästskribenten Blankröstaren. Bloggen vill passa på att påminna om att man måste gå...

2021-09-14 07:47

Intervjuad i Syding & Sunströms pod 25 minuter

Anledningen till att jag var uppe i Stockholm förra veckan var en intervju i Syding & Sunströms pod 25 minuter. Jag skulle även varit med i Styrkelabbets Idag lyfter vi, men det blev inställt på grund av sjukdom. Länkar till podden nedan.
På väg till studion
Vi avhandlade väl rätt breda ämnen: min nya bok, investeringar, kärnkraft, cementkrisen, börs, ekonomi, bitcoin, bostadsbubblan, mina aktieinnehav med mera.

Podden 25 Minuter hittas på de vanliga platserna exempelvis Spotify, Stitcher, Soundcloud, Apple Podcasts eller Player FM.

Mikael Syding håller också i Finanskursen, som bloggen samarbetar med.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

 1. Det var intressant lyssning. Synd att det bara var 25 minuter, för det fanns en del att gå in djupare på. Brukar inte lyssna på poddar i vanliga fall, men detta var välinvesterad tid.
  Har inte kollat med min arbetsgivare förvisso. Borde nog jobba nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi spelade in 35 minuter, så jag vet inte vad som klipptes bort.

   Radera