Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-09-03 11:32

Aktuella topplisteplaceringar för Drönarhjärta

Inlägget innehåller betallänkar för Adlibris och Bokus.

Nya siffror från Förläggareföreningen, för förra veckans försäljning, så en justering av topplisteplaceringarna för Drönarhjärta nedan. 
Rätt utplockat. Här Ackis i Nordstan, Göteborg

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

16 kommentarer:

 1. kul, grattis, verkligen välförtjänt! Du börjar bli en etablerad författare!

  SvaraRadera
 2. Ett välförtjänt grattis!

  SvaraRadera
 3. Fan vad mycket reklaminlägg du gör om dina böcker.

  SvaraRadera
 4. Är detta den bok som gått bäst hittills? Tänker på "vältummade skönlitterära böcker" för att använda ett färskt citat.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inga siffror. Listplaceringarna verkar vara de bästa överlag hittills, men tidigare år har jag krockat med t ex Janne G, Lagerkrantz, GW mfl sådana som automatiskt knipit de högsta platserna, så det är svårt att säga.

   Bokförsäljning är inte ett sprint utan ett maraton, så om det är bäst får vi väl se när året är slut. Men det verkar rätt okej iaf.

   Radera
  2. Riktigt kul att höra. Placeringarna är välförtjänta.
   Boken är toppklass.

   Radera
 5. Precis läst klart boken, helt klart välförtjänta placeringar.

  SvaraRadera
 6. En mycket bra bok! Inväntar del 2 (det kan bara inte sluta där) lånade på biblioteket och läste på två kvällar. ( vill främja biblioteken, lånade tex marviken där och köpte senare som julklapp till mig själv. Blir väl samma till jul igen)

  SvaraRadera
 7. Grattis! Jag har nyligen påbörjat läsning. Det verkar arta sig till en spännande berättelse. Såhär 70 sidor in har jag sprungit på några felstavningar ("höra" istället för "öra" nu senast) och lite konstig ordföljd i vissa meningar. Petitesser i det stora hela såklart, men jag undrar ändå om du har du bytt korrekturläsare från tidigare böcker?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet ej vem som korrläser. Omöjligt fånga allt, finns alltid missar.

   Radera
  2. Jaha, jag trodde att författaren jobbade i nära samarbete med sin korrekturläsare? Jag är inte så insatt i hur förlagsbranschen fungerar.
   Men som du säger, det smyger nog alltid in små misstag här och där så se det inte som kritik.

   Radera