Aktuellt

Gästinlägg: Hej då, Vindkraftskyrkan

Nedanstående är ett gästinlägg signerat den återkommande gästskribenten Blankröstaren. Bloggen vill passa på att påminna om att man måste gå...

2021-09-21 13:46

Framträder på Bokmässan Play på söndag 10:45 - 11:15

På söndag deltar jag i det något missvisande titulerade seminariet Skrämmande framtidsskildringar  tillsammans med författarkollegorna Margit Richert, Thomas Engström och Jacob Lindfors, moderaerat av Yuikiko Duke. 
Ensam inför seminariet Ensam är inte stark på Bokmässan 2018

För att kunna besöka seminariet räcker det i år med att man köper biljetter till Bokmässan Play, och inte att man behöver betala för det fullständiga seminariekortet som vid ordinarie bokmässor. I mån av begränsad plats på grund av att restriktionerna inte lyfts helt ännu kan man även köpa en endags studiobiljett.

Biljett till Bokmässan Play kostar 395:- SEK och studiobiljetter kostar från 995:- SEK per dag.

Jag gissar att det är lite väl mycket pengar bara för att titta på mig prata som en del av ett trettio minuter långt seminarium. Är man däremot intresserad av ytterligare seminarier kan det vara en idé. Hela seminarieprogrammet torsdag - söndag hittar ni här.

Förhoppningsvis blir det en vanlig bokmässa nästa år, och då även med gratis monterframträdanden mot vanlig mässentré, men vi får se om Wuhan-pesten är över vid det laget.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

  1. Över lär den väl inte vara, men Norge har ju klassat den som inte allvarligare än vanlig års influensa och influensa brukar ju inte hindra några event.

    SvaraRadera
  2. Det seminariet har alla möjligheter att gå åt valfritt håll...

    SvaraRadera