Aktuellt

Kapten stoppade order om amerikanskt kärnvapenanfall under Kubakrisen 1962

Under Kubakrisen 1962 mottog en kärnvapenbas på Okinawa order om att avfyra sina kärnvapen. Ordern bekräftades, men ansvarigt befäl kapten W...

2021-09-20 16:09

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften via denna länk.

Finanskursens Karl-Mikael Syding

Vill du lära dig värdera aktier med Karl-Mikael Syding och 98 andra börsintresserade?

Isåfall kan Finanskursen vara något för dig.

Vad är Finanskursen?

Det är mitt utbildningsprogram på 12 veckor där du får lära dig hur man hittar, analyserar och värderar aktier från A till Ö.

Efter du gått kursen kommer du kunna:

✅ Se när en aktie är billig eller för dyr

✅ Bemästra alla de fundamentala nyckeltalen

✅ Läsa årsredovisningar och rapporter som ett börsproffs

✅ Hitta lovande aktier på löpande band med screeningverktyg

✅ Skapa en lista över dina topprankade investeringsidéer

Och mycket mer.

Över 300 personer har gått kursen. Du kan läsa mer än 50 recensioner och se vad de lärt sig här https://finanskursen.se/kursomdomen/.

Här är en kort summering av vad du får:

✓ 12 veckors kursmaterial

✓ Distansbaserad inlärning

✓ Medlemskap i en privat grupp

✓ Sydings 6 investeringsramverk

✓ Diplom efter examen

Finanskursen passar utmärkt för dig som vill bli bra på aktier, men inte har tid att läsa alla böcker och lära sig allt på egen hand under flera års tid. Här kan du istället snabba upp inlärningskurvan under 12 veckors tid. De flesta deltagare säger att det tagit i snitt 5 timmar i veckan att tillgodogöra sig allt kursmaterial, så du kan lägga en dag i veckan på ren inlärning.

Priset är 15 000 kr. Men det kan sättas i relation till om du har några hundratusen i kapital och får t.ex 2-4% högre avkastning, då har kursen betalat för sig redan första året. En annan jämförelse är att Handelshögskolans MBA kostar mer än 400 000 kr.

Klicka på denna länk, så kan du fylla i ditt namn och email för att göra en tidig ansökan. Sen kontaktar vi dig med all information via email från och med söndag 19 september till och med söndag 26 september.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

  1. Känner mig nöjd med att ha klivit av, för en månad sedan. Minus 2,2% hittils, sedan dess. Då jag verkligen inte är någon börshaj, så hade det varit kul att lära sig lite.

    Timingen är kanske dock inte den bästa. Då många förväntar sig ett börsfall under hösten. Det kanske redan har börjat?

    SvaraRadera