Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-09-10 11:45

En första recension av Drönarhjärta

Inlägget innehåller betallänkar för Bokus och Adlibris.

Sveriges antagligen mest kompetenta, belästa och kanske enda renodlade recensent av bokgenren technothrillers, Jonathan Lundqvist på Logement.se har nu recenserat min nya bästsäljande roman Drönarhjärta.

Drönarhjärta på topplistan deckare hos Akademibokhandeln Mäster Samuelsgatan

Det sammanfattande omdömet är som följer i en annars spoilerfri recension:
"[E]n trovärdig huvudkaraktär, intressanta biroller samt en historia där man spänt väntar på vad som händer härnäst och Drönarhjärta kan mycket väl ha stigit högt upp på listan över det bästa Wilderäng skrivit hittills"

Sedan är inte detta första boken i en trilogi. Det är den första boken av tre böcker jag än så länge har flerboksavtal på. Det kan bli fler böcker än tre och finns planering och berättelser för detta.

Drönarhjärta finns hos din lokala bokhandlare, inklusive Akademibokhandeln och SF-bokhandeln, samt hos Bokus och Adlibris, och förstås på ljudbokstjänsterna som Storytel.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

11 kommentarer:

 1. Lars,

  jag är bloggläsare sedan kanske 10 år. Förra året läste jag för första gången en bok av dig, Marviken. Pang, den golvade mig fullständigt. När du i år följer upp med ännu en riktig käftsmäll till bok så var valet enkel: Jag måste läsa de andra böckerna du skrivit. Plöjer med glädje just nu Stjärn-serien. Herregud hur kan jag ha missat dessa mästerverk! Sitter som på nålar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Kul att du gillar böckerna.

   Radera
 2. Har själv alla böcker av bloggaren. På det hela taget en samling mycket trevliga och läsvärda böcker och det enda jag stört mig på, egentligen, är en petitess i sammanhanget. Bloggaren behöver bättre korrekturläsare. Det förekommer syftningsfel och andra grammatiska fel i samtliga böcker och det i en omfattning jag sällan ser i andra svenska författares böcker (inga otroliga mängder, tror jag studsat ett tiotal gånger i Drönarhjärta).

  Du kommer sannolikt få många njutbara timmar med de olika böckerna. Jag har till och med börjat läsa de äldsta en gång till nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bökigt det där. Först skriver jag, sedan ger en redaktör olika förslag på ändringar som jag inför eller inte inför, sedan har man minst fyra korrekturläsare, men ett tiotal fel per bok smyger nog igenom ändå. Allt ska godkännas av mig och samtidigt är det tidspress mot slutet. Ett problem kan vara om man inför en redaktörsändring, men inte en annan, så kan det bli fel som inte fanns innan osv.

   I slutändan går det inte att få 0% fel. I Stjärnklart första utgåvan lägger sig Filip i en sovsäck och sedan vaknar Magnus ur sovsäcken. Missades av redaktören, andra redaktören (vi bytte pga den första var kass), förläggaren, två korrekturläsare, jag, samt mina cirka tio testläsare innan dess.

   Radera
  2. En läsare upptäckte och det ska vara fixat i senare utgåvor och e-bok, men finns nog kvar i ljudboken för den kan man inte spela in igen.

   Radera
 3. Lars, du skriver läsvärda böcker man fastnar för, fortsätt jobba och producera fler! Hoppas någon blir serie eller film också, hojta om du vet mer. Även jag ska börja läsa om de äldsta snart igen..

  SvaraRadera
 4. Kommer dina böcker till Audible?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, Audible tar typ 80-90% av intäkterna pga att de kräver en massa mellanhänder och inte vill skriva avtal med svenska förlag direkt.

   Radera
 5. Hösten går fort och snart är det dags att handla julklappar.. Hur var det, kunde man beställa signerade ex direkt från dig?

  SvaraRadera
 6. Har också alla böckerna och Stjärntrilogin har jag säkert läst tre gånger. Skall nu skicka dem vidare inom släkten (för att prepperpeppa) och köpa om dem som e-böcker. Drönarhjärta står på tur så snart jag läst ut Statsvälvningen som beskriver Gustav III maktövertagande ur ett militärt perspektiv. Det har skildrats hur många gånger som helst men med civila ögon. En läsvärd bok för den som är intresserad av historia. Order till Adlibris på Drönarhjärta går nog i eftermiddag.

  SvaraRadera