Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-08-22 13:32

Signerade Drönarhjärta finns i butik hos Akademibokhandeln Center Syd och SF-bokhandeln i Göteborg

En kort påminnelse om att jag signerat extra exemplar av Drönarhjärta hos Akademibokhandlen Center Syd och på SF-bokhandeln i Göteborg. Vill ni ha signerade böcker kan ni alltså bege er dit. Det kanske finns någon enstaka signerad bok kvar även hos SF-bokhandeln i Stockholm, men där signerade jag bara ett fåtal extra böcker.
Omslagsflickan Lena och författaren hos Akademibokhandeln Center Syd. Foto: Johan Zillén


Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

4 kommentarer:

 1. Finns det någon anledning till att endast Lena visar svällande muskler?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huvudpersonen i boken är kvinna, inte en 51-årig manlig författare.

   Radera
  2. The future is so bright, so I got to wear shades...

   Radera
 2. Huvudpersonen har viktigare egenskaper än muskler. En intressant förrädare har vissa andra motiv än jag förväntat mig. Har länge ansett att svenska försvaret verkat ganska okunniga om drönare och IT, men insåg med boken att vi kan vara på rätt väg. De verkliga händelser och förhållanden som tas upp i början gör berättelsen kusligt aktuell och vad som är sant och fiktion blir svårt att avgöra.

  Ser fram mot nästa bok.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera