Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-08-19 12:12

Drönarhjärta nu på inbunden, e-bok och ljudbok inklusive Storytel

Min nya technothriller Drönarhjärta finns nu som inbunden online och i bokhandeln, som e-bok och ljudbok, inklusive hos de svenska strömningstjänsterna som Storytel.
Författaren signerar böcker åt SF-bokhandelns förbokningar

Inlägget innehåller reklamlänkar för Adlibris, Bokus och Bookbeat.

Nedan är aktuella länkar där boken hittas.

Inbunden

Akademibokhandeln i butik 219:- - finns i princip hos alla Ackis
SF-bokhandeln 229:- Finns ännu ej i Malmö

Ljudbok


E-bok

Apple Books 149:- Direkt in som #1 Top Paid Books
Bokon (där man även kan föra över den till Kindle) har inte publicerat boken än
Google Play Books har inte publicerat än

Boken kommer inte på övriga utländska tjänster som Audible, Amazon etc.

Jag får ofta frågor om "var tjänar du som författare mest?"

Det är inget som du som läsare behöver bry dig om - läs det format och via den försäljningskanal som du finner bäst för din del. Så länge du betalar så tjänar författaren pengar, men det kan variera med avtal och olika rabatter och kampanjer som du inte ser något av. Minst tjänar författaren när du inte betalar något direkt själv, t ex biblioteket eller gratis provabonnemang. Generellt tjänar författaren mer när du betalar mer, men det är ett grovt generaliserande som inte tar hänsyn till avtalen bakom kulisserna.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

24 kommentarer:

 1. Själv läser jag främst pocket, men det är mest för att det är ett behändigare format än inbunden, inte för att det är billigare i inköp (eller tja, kanske lite...)

  SvaraRadera
 2. Länge leve de kommunala folkbibliotekens kulturskapande gärning! Samt därvid med referens till avslutningen i ovanstående bloggtext och även till bloggarens beskrivning av Författarens glamorösa liv 2013-09-30 att biblioteksersättningen sedan dess kan förmodas ha stigit något och idag räcker till något utöver ett paket knäckebröd per dag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan fundera på varför biblioteken fastnade vid just pappersböcker. Smidig access till video, tv-spel, ljudböcker och e-böcker har inte riktigt hänt.

   Radera
 3. Ser ut som det man får om man köper e-boken på Bokus occ Adlibris är epub med vattenmärke, det går också utmärkt att läsa på Kindle.

  SvaraRadera
 4. Då var den nedladdad. Ser fram emot lyssningen.

  SvaraRadera
 5. Tack. Lyckades med möda få ett ex igår. Hade två kort och kontanter, men förlaget klarade endas swisch och det har jag inte än. LENA RÄDDADE MIG.

  Vid andra lanseringar av något nytt brukar det bjudas på vin men här fick man en flaska sprit.

  Ett citat ur boken på sidan 269:”Inte för att han gick ut mer än nödvändigt vintertid, då det alltid verkade
  regna horisontellt i Göteborg”

  Tycker de här första sidorna är utmärkta och fortsätter strax med de återstående, men först måste jag nog äta något. Preliminär rek är läs boken.

  Vänliga hälsningar

  Nanotec

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag var jätteduktig och tog en rekordlöprunda i förrgår kväll. När jag kom ut till Saltholmen blev regndropparna stora, hårda och rikliga. Det var ingen tröst att de också kom horisontellt.

   Radera
 6. Ja, nu var E-boken inköpt och första kapitlet läst, det verkar börja bra, tycker känna igen den gamla FRA-anläggningen, eller vad författaren har fått uppslaget i från. Förr var det totalstopp vid anläggningen men nu är det drödvis med turister på stället. Vi får se om det kommer mera från Gotland som man känner igen.

  SvaraRadera
 7. Väntar på min Reader (som inte har kommit än, kanske imorgon). Väntar också på mitt fysiska exemplar från Sci-fi (kommer förhoppningsvis imorgon). Håller tillgodo med ljudboken så länge.

  Orka vänta liksom. :)

  Mejlade för övrigt Bokon i måndags och frågade när de lägger upp den men har inte fått svar (därav spontanköpet av en Reader).

  Drabbar ingen fattig och jag har väntat länge! Kommer säkert andra böcker man vill läsa och Reader stödjer tydligen olåsta ePub eller med vattenstämpel numer.

  SvaraRadera
 8. Min dök upp i brevlådan igår, förbokad på, har jag för mig, Adlibris.

  SvaraRadera
 9. Ny frisyr/stil som huvudsak? Klart en uppgradering! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haft den frisyren i typ ett år, men inte tagit nya officiella bilder.

   Radera
 10. Har medvetet lyckats betala "överpris" vid varje nytt boksläpp (sedan Stjärndamm) genom att vinna bloggarens auktioner på Tradera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kör du samma nummer för alla böcker? Har så själv för en amerikansk författare men då är det 52 totalt. 10 är ju väldigt liten serie.

   Radera
  2. Köpt alla inbundna, utom den fösta som kom ut som häftad först. Ropade in trilogin med samma nummer på alla böckerna. Kvaliteten på skrivandet blir bara bättre och bättre. Sparar nu på den senaste lite tills jag kan sträckläsa.

   Radera
 11. Rykande färskt exemplar från Adlibris levererat och nu läst - en riktig bladvändare som håller ihop det väl.
  Frågan är väl ens om den går att klassa som fiktion, så nära det troliga händelseförloppet är den.
  En riktigt bra bok som jag rekommenderar alla som hänger här.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har nu också hunnit läsa hela boken. Rekommenderar den.

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera
 12. När jag tillbringade 18 månader på Karlborgs fästning, hette udden Vanäs. Inte Vannäs.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det, men korrekturläsning är tydligen svårt nu för tiden. Eller så har man bytt namn på udden på senare tid...

   För övrigt trevligt med en ny bok från även om jag fortfarande de har den väntande hos mitt postombud då ingen avisering skedde. Köpte den ju i våras men att man då ska få bli först är ju inte att räkna med.

   Radera
  2. Har korrigerat Google Maps.

   Radera
 13. Vet du när den släpps på sf-bokhandeln i Malmö?

  SvaraRadera
 14. Den finns på bokon idag, 114 kr för kindle-kompitabel utgåva

  https://bokon.se/ebok/dronarhjarta_lars-wilderang-2/?ian=Nya+e-b%C3%B6cker&iai=default&iap=1&iac=Dr%C3%B6narhj%C3%A4rta

  SvaraRadera