Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-08-20 14:06

Boksignering Drönarhjärta hos SF-bokhandeln i Göteborg idag fredag 17:00 - 17:45

Idag fredagen den 20:e augusti signerar jag min nya roman Drönarhjärta hos SF-bokhandeln på Kungsgatan i Göteborg mellan 17:00 och 17:45. Om du är frisk kanske vi ses där!
Signering av förbokade exemplar hos SF-bokhandeln i Stockholm


Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

7 kommentarer:

 1. Hmm, har endast den elektroniska... kört för signering på den...

  SvaraRadera
 2. Najs, kommer du nedåt Skåneland tids nog? Du brukar väl åka till Centersyd vill jag minnas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott då ses vi imorgon, hoppas boken är bra. Jag behöver en bok för framtida exponering på hemnet ;). Sen kan jag ladda lite gratis när jag ändå är där.

   Radera
 3. Måste ju säga att den här reklamkuppen var lika ambitiös som subtil! https://sverigesradio.se/artikel/nu-ska-dronare-radda-liv-i-trollhattan

  SvaraRadera
 4. Berättelsen om Stephan's familj fick mig att tänka på min mormors skräckhistorier om flykten från ostpreussen. Lyckligtvis fick hon och sina 2 systrar inte åka med Wilhelm Gustloff trots att dom var lovade att följa med, annars hade jag inte haft möjlighet att läsa en så pass spännande bok som jag gör just nu.

  SvaraRadera
 5. Rätt mysigt att åtminstone en del är tillbaka till det normala. Hoppas det var en hel del (med armlängds avstånd) folk på signeringen.

  SvaraRadera