Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-08-21 10:34

Boksignering Drönarhjärta Center Syd idag lördag 13:00 - 14:30

Idag lördag blir det en sista signering av min nya roman Drönarhjärta, denna gång på Center Syd i Löddeköpingen norr om Lund. Ni hittar mig och omslagsflickan Lena på Akademibokhandeln Center Syd mellan 13:00 och 14:30.

Det finns signerade böcker kvar hos SF-bokhandeln i Göteborg, för den som missade gårdagens signering. Eventuellt finns det även kvar någon extra signerad bok hos SF-bokhandeln i Stockholm, om de inte redan är slutsålda.
Från SF-bokhandeln i Göteborg igår

Sedan lugnar saker och ting ner sig tillfälligt så jag kanske hinner blogga normalt igen från och med i morgon söndag. Ett tag.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

6 kommentarer:

 1. Tack för bokköpet, misslyckas min lägenhetsaffär så återkommer jag näst för att köpa Fallet.

  Att: Lena, https://www.expressen.se/tv/klimat/regn-pa-gronland-reser-stor-oro-over-klimatforandringar/

  Men det hinner säkert bli kallare tills du åker :)

  SvaraRadera
 2. Har bloggaren både uppdaterat frisyren och bytt ut den författarmässiga polotröjan mot svart skjorta? Är det fru Wilderäng som stått för stylingen?

  SvaraRadera
 3. Herrn har minsann investerat i såväl bodyguard som fasc-cut.

  SvaraRadera
 4. Välkomna till Skåne. Tyvärr missade jag denna möjlighet att köpa bok.

  Ha en fortsatt fin helg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klockade tiden ifrån Lund, med parkering och allt. 12 minuter. Här är det nära till allt, ändå känns Centersyd långt bort. Centersyd har dock ett rätt stort upptagningsområde, sen har köpcentrat fräschats upp det/de senaste året/åren.

   Radera
 5. Är det möjligen handdesinfektion i de små "flarrorna" på rad, färdiga att ges bort till en intresserad individ som häckar runt bokståndet?

  SvaraRadera