Aktuellt

Gästinlägg: Hej då, Vindkraftskyrkan

Nedanstående är ett gästinlägg signerat den återkommande gästskribenten Blankröstaren. Bloggen vill passa på att påminna om att man måste gå...

2021-08-03 18:00

Auktion på Drönarhjärta - signerat exemplar numrerat 3/10

Inlägget innehåller annonslänkar till Adlibris och Bokus.

Det är dags att dra igång de traditionella auktionerna av tio signerade och numrerade exemplar av min senaste roman, i detta fall alltså DrönarhjärtaDen tredje auktionen finns nu på Tradera med ett utropspris på 1:- SEK.
Drönarhjärta av Lars Wilderäng

Listan med auktionerna ser än så länge ut som följer


Det kommer läggas ut en auktion om dagen till nummer 10/10.

Du kan förstås även köpa Drönarhjärta som vanligt via Bokus eller Adlibris, eller beställa online från SF-bokhandeln där förbokningar ska signeras av mig. Jag kommer även signera live vid tre tillfällen:

SF-bokhandeln i Stockholm onsdagen den 18:e augusti från klockan 17:30
SF-bokhandeln i Göteborg fredagen den 20:e augusti klockan 16:00 - 18:00
Akademibokhandeln Center Syd lördagen den 21:a augusti klockan 13:00 - 14:30

Vi ses där! Stanna naturligtvis hemma om du är sjuk, håll avstånd och tvätta händerna. 

Jag tar inga förbokningar av signerade böcker annat än via SF-bokhandeln eller i dessa auktioner.

Drönarhjärta kommer också som ljudbok, inklusive via alla streamingtjänster som Storytel, och som e-bok. Dessa blir tillgängliga när boken släppts.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

5 kommentarer:

 1. Kolla, Italien avhemligar alla handlingar om de högerextrema terrordåden på 80-talet. Kopplingen till operation Gladio kan vara kul för den som gillar sånt.


  https://www.italy24news.com/local/amp/143373

  SvaraRadera
 2. "Spänning på toppnivå." Expressen söndag om Höstregn

  Uuuuh... Det är inte sista trycket va?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä. Citaten måste roteras, fick inte Marviken recenserad av någon större tidning. Oerhört svårt att få recensioner av de stora numera. Expressen recenserar ägaren Bonniers böcker …

   Radera
  2. Tvärt om är ju Marviken den av mina böcker som sålt mest som ny bok (typ nästa 3x vad Srjärnklart gjorde), så det går hela tiden framåt. Öht påverkar inte recensioner i tidningarna försäljningen särskilt som etablerad författare. Bara om det blir en stor kontroversiell snackis.

   Radera
  3. Och ändå var Stjärnklart mer givande och överraskande för mig. Fick den förutfattade uppfattningen att Putin var inblandad och tyckte det var för osannolikt med tanke på nanoteknologin. Marviken var utmärkt och spännande men gav inte samma typ av upplevelse.

   Flera av mina företag har rapporter den 18:e. Men vad ska jag prioritera?

   Vänliga hälsningar

   Nanotec

   Radera