Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2021-08-01 18:00

Auktion på Drönarhjärta - signerat exemplar numrerat 1/10

Inlägget innehållar annonslänkar till Adlibris och Bokus.

Det är dags att dra igång de traditionella auktionerna av tio signerade och numrerade exemplar av min senaste roman, i detta fall alltså Drönarhjärta. Den första auktionen finns nu på Tradera med ett utropspris på 1:- SEK.
Drönarhjärta av Lars Wilderäng

Boken är en technothriller och spionroman som utspelar sig 2016, och är den första i en ny serie böcker. Inspirationskällor till serien är bland annat tidiga Tom Clancy, Ian Fleming, Alistair McLean och Martin Cruz Smith.

Listan med auktionerna ser än så länge ut som följer


Det kommer läggas ut en auktion om dagen i tio dagar.

Du kan förstås även köpa Drönarhjärta som vanligt via Bokus eller Adlibris, eller beställa online från SF-bokhandeln där förbokningar ska signeras av mig. Jag kommer även signera live vid tre tillfällen:

SF-bokhandeln i Stockholm onsdagen den 18:e augusti från klockan 17:30
SF-bokhandeln i Göteborg fredagen den 20:e augusti klockan 16:00 - 18:00
Akademibokhandeln Center Syd lördagen den 21:a augusti klockan 13:00 - 14:30

Vi ses där! Stanna naturligtvis hemma om du är sjuk, håll avstånd och tvätta händerna. 

Jag tar inga förbokningar av signerade böcker annat än via SF-bokhandeln eller i dessa auktioner.

Drönarhjärta kommer också som ljudbok, inklusive via alla streamingtjänster som Storytel, och som e-bok. Dessa blir tillgängliga när boken släppts.

Enda omdömet än så länge är från Bibliotekstjänst, som kallar boken för mycket trovärdig och realistisk, samt levande och inlevelsefull.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar