Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-07-03 07:57

VRR samlar in pengar till mördade polisens gravida sambo

VRR - Veteranstöd Rapid Reaction - som sedan 2014 samlat in nästan 19 miljoner kronor till utlandsveteraner med ekonomiska problem, har nu startat en insamling till förmån för den mördade polisens gravida sambo. VRR är en etablerad förening för frivilliga donationer, och som hedersmedlem kan jag gå i god för föreningen om ni inte velat donera till tidigare initiativ.
VRR
Mer information om insamlingen hittas hittas här. Den mördade polisen var utlandsveteran från Mali. VRR:s webmaster skriver:
"En dag kommer du födas och kommer aldrig få höra dina pappas glädjetårar över din ankomst, aldrig slå dina små knubbiga armar om hans hals och viska "jag älskar dig Pappa" då någon, som kommer jagas och hittas, sköt honom inatt. 
Dock kommer vi, hans kollegor och vänner finnas där då du växer upp. 
Lita på det."

Insamling sker till VRR:s Swishnummer 1234 7048 62 och ska märkas med #TBL, för att pengarna ska gå specifikt till den mördade polisens efterlevande.

Även insamlingssftitelsen Blåljus i samverkan, som samlar pengar för skadad blåljuspersonal, har startat en insamling på Swish 123 184 9173, som ska märkas GBG. Stiftelsen är under tillsyn av Länstyrelsen i Västra Götaland.

Av respekt för den mördade polisen, hans anhöriga och kollegor är kommentarer till detta inlägg avstängda. Vill ni kommentera insamlingen kan ni exempelvis göra det på VRR:s Facebooksida istället.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer: