Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-07-01 20:34

Så skänker du pengar till polisskadestiftelsen - SWISH 123 455 95 97

Polisskadestiftelsen är en stiftelse som betalar ut pengar till poliser blivit skadade av våld i tjänsten, eller till anhöriga till poliser som omkommit i tjänsten. Stiftelsen uppger på stiftelsemedel.se att "[b]idrag ska – utöver den ersättning som kan tillkomma den skadade av andra medel – avse kostnaderna för vård, konvalescens eller rehabilitering eller eljest mildra de verkningar, som skadan har medfört för den skadade eller honom närstående.Bidrag ska i första hand utges i de fall då polisman tillfogats allvarligare skador eller dödats. Särskilt ska beaktas sådana fall, som inträffat i storstadsregionerna."

Den tunna blå linjen
Polisförbundet Väst uppger att 2020 hade fyra av tio poliser utsatts för hot eller våld i tjänsten senaste året, och inom ingripandeverksamheten sju av tio poliser.

Den mördade polisen var tidigare utlandsveteran (via P 7 Södra skånska regementet?) och Revingeheds Soldathem håller en insamling som går till blommor till begravningen, minnesplakett och resterande pengar direkt till den efterlevande gravida sambon. Swish är till 0700058443, men är inte verifierat på något vis av bloggen. och går via en privatperson med förnamnet Fredrik.

Tillägg: Bloggen har via nätverket och direkt nära vän fått bekräftat att soldathemmets insamling är legitim.
Bloggen har förstås swishat. Belopp och referens är raderade, då detta inte är en tävling.
Revingeheds rekommenderade insamlings nummer (ja, ska vara särskrivet, då det är insamlingens nummer, inte insamlingsnummer). Går till en Fredrik. Belopp raderat även här.


Inlägget går av respekt för den mördade polisen, hans anhöriga och kollegor inte att kommentera.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer: