Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-07-06 17:31

Gone sailing

Vi har dragit till sjöss med båten, så det kan bli lite irregulärja uppdateringar på bloggen, beroende på täckning och väder.
vd
Dagens segling
Det blir väl rätt ofta utsjö, om inte annat eftersom Lena har absolut mest av sina tusentals sjömil på just utsjö, vilket skiljer sig en del mot inomskärs i Bohuslän. Därmed kan det vara sådär med acceptabel täckning för att kunna jobba, och dels så kan det bli lite mer intensivt än svensk fritidssegling inomskärs.

En sådan dag var idag. Perfekt vind, men bra med sjögång vilket krävde en hel del arbete.

Så nu ska jag se om Sverige finns kvar. Återkommer med något vettigare på bloggen inom kort.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

9 kommentarer:

 1. Ser kallt ut, ta på dig ett par vant-skruvar.

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite aktiv segling 👍

  SvaraRadera
 3. Jar-Jar Binks återvände just hem från en några dagar lång seglats.
  Vi måste åka eller segla genom en lång passage, som vi brukar kalla för "tarmen", för att komma ut till fjärden. Det tar tid att kryssa genom den och den är vanligtvis knökfull med andra båtar. Fast jag brukar inte följa med, det blir för många blåmärken på kroppen, pga vingligheten i en centerbordsbåt. Men jag har poolen istället, hela dagen från morgon till kväll, med några pauser däremellan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kallas "tarmen" för att den är full med skit?

   Radera