Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-07-10 14:18

Fortfarande ute och seglar

Bloggaren är fortfarande ute och seglar bokstavligen, och inte som normalt bara bildligen.
På väg in till Marstrand igen
Dagen bjöd återigen på Bra Segling (TM), men under lite kärvare väderförhållanden där Västkusten fick visa sitt Fina Väder (TM), men inget som inte ordnas med Rätt Kläder (TM). Därtill hade Lena en elev ombord, och med ett par extra händer och ögon blev det också lite mindre stressigt, men med väderförhållanden som gav Värdefulla Lärdomar (TM) och Skiftande Förhållanden (TM).

Dessutom är det ju helg, så det är inte särskilt mycket bloggtrafik oavsett. I morgon eftermiddag återupptas ordinarie sändningar som brukligt på en söndagseftermiddag.

Lena adrenalena.se instruerar elev

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

  1. Söndag ser ut att ge go vind 👍

    SvaraRadera
  2. Och Lena tycker att det känns som barkbåt i badkaret att segla runt Koön när hon tänker på Tasmanien ... :-)

    SvaraRadera