Aktuellt

Gästinlägg: Hej då, Vindkraftskyrkan

Nedanstående är ett gästinlägg signerat den återkommande gästskribenten Blankröstaren. Bloggen vill passa på att påminna om att man måste gå...

2021-07-06 10:12

BTJ recenserar Drönarhjärta: "Levande och inlevelsefullt"

Inlägget innehåller betallänkar till Adlibris och Bokus.

Bibliotekstjänst (BTJ) har redan recenserat min kommande roman Drönarhjärta och BTJ:s Kent Lidman skriver:
"Handlingen skildras mycket trovärdigt och realistiskt, liksom miljöerna på Gotland, i Stockholm och Moskva. Hanna Hjertas militära och privata liv skildras levande och inlevelsefullt."

Helhetsbetyget som ges är bra.

I övrigt är BTJ:s recensioner korta summeringar av bokens handling och kring författaren, och texterna är avsedda att vara vägledning åt landets bibliotekarier. För andra kan det vara rejäla spoilers.

Drönarhjärta går att förboka via Adlibris eller Bokus och släpps i mitten av augusti som inbunden, e-bok, nedladdningsbar ljudbok och på strömningstjänster som Storytel mfl. Det blir boksigneringar hos SF-bokhandeln i Stockholm och Göteborg.

Drönarhjärta av Lars Wilderäng


Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

3 kommentarer: