Aktuellt

Havsbaserad vindkraft olönsam - får 236 öre per kWh i subvention i blåsiga Storbritannien - dubbelt mot kärnkraftens garantier i landet

Ny havsbaserad vindkraft, av den typ som antikärnkraftslobbyn nu vill använda som halmstrå för att slippa rädda Sveriges energiförsörjning g...

2021-06-04 10:18

Möjligt att börja boka mig för föreläsningar igen

Med planen för avveckling av råd, rekommendationer och restriktioner är det nu möjligt att börja boka mig för föreläsningar igen. Så länge åhörarna sitter ner på anvisade platser ska detta gå bra. Redan från juli ska det bli okej med 50 åhörare och från september ska även detta tas bort. Kommuner, inklusive bibliotek och skolor bokar mig som vanligt via Författarcentrum. Hör av dig till ditt bibliotek om du vill att jag ska hålla en författarföreläsning eler föreläsning om prepping eller samhällets krisberedskap, Jag kan också föreläsa om en rad andra ämnen jag skriver om på bloggen. Företag kontaktar mig lämpligen direkt för framträdanden.
Kanske lite fler än 150 personer iofs

För tillfället är kalendern rätt öppen, med endast en föreläsning på Elmässan i Kista i oktober.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

3 kommentarer:

 1. Grattis, flickvännens fest med 150st bjudna i Augusti hänger löst här.
  Hoppas pesten lägger sig snabbt, så att samhället kan återgå.

  SvaraRadera
 2. Om jag inte minns fel, så höll bloggaren föreläsningar för toppskiktet inom byggindustrin för några år sedan. Blev det någonsin ett blogginlägg av innehållet i de där föreläsningarna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nope. Ett av landets största fastighetsbolag, ja.

   Radera