Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-06-27 10:56

Mest lästa artiklar vecka 25 - både årets mest och minst trafikerade dag i veckan

Regeringskrisen dominerar förstås veckans mest lästa artiklar, som listas nedan. Veckan är annars kontrastrik, med både dagen med mest trafik de senaste tolv månader, nämligen regeringskrisens måndag, och den med minst trafik nämligen fredagens midsommarafton.
Skapade trafik
Snittantalet sidvisningar senaste tolv månaderna ligger på 47 800 per dag, medan måndagen uppvisade 82 600 och midsommarafton 34 907. Bägge är alltså rekord det senaste året fast åt var sitt håll. De senaste sju dagarna har trafiken varit 347 000 sidvisningar och 1 010 kommentarer.

Över till mest lästa artiklar denna veckan, vilket handlar om de artiklar som publicerades denna vecka och tar inte med några eftersläpande artiklar från tidigare.

Artikeln om resultatet av misstroendeomröstningen skrevs ihop i några meningar på min mobiltelefon medan jag cyklade, men blev veckans mest lästa.

Näst mest trafik fick ett inlägg om utflyttningen från Stockholm, där regionen nu vill ha statliga bidrag.

Inlägget inför misstroendevoteringen tog sig in på tredje plats.

Det var inte bara marknadshyror i nyproduktion som föll, utan en lång rad andra reformer. Senare har även bidragsmedia kommit på detta och skrivit artiklar, men de var väl lite för upphetsade för att göra den analysen i början.

Fastighetsskatten är alltid ett kärt ämne, och man kan ju alltid diskutera varför hyregäster inte ska marknadsutsättas, men väl villaägare via statlig marknadshyra, som justeras varje år.

Centerpartiet har principer, och om de inte duger för att få makt, så har de andra.

Rysslands gnabb med Storbritannien kvalade in på listan.

Kollektivtrafiken på landsbygden är ju alltid ett kärt ämne ...

... liksom Bitcoin, där man kan se desperationen när kryptofolket desperat försöker snacka upp sina ettor och nollor i kommentarer. Är det en så bra investering, belåna allt du har och köp själv istället för att lura i andra att de ska köpa.

Publicerat på själva midsommarafton blev det kanske lite dålig stämning på en del håll när familjealbumet raderades.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

 1. O.T.
  En rejäl sådan dessutom.
  Jag läste ett kåseri om gräsmattans ursprung.
  Det är en väldigt intressant historia.
  Håll tillgodo:
  https://svenska.yle.fi/a/7-10002577

  SvaraRadera