Aktuellt

Finanskursen Årskull IV börjar söndagen 3:e oktober - 5% rabatt med Cornucopia

Nedanstående inlägg presenteras i samarbete med den populära aktiehandelkursen Finanskursen. Bloggen kan erbjuda 5% rabatt på kursavgiften v...

2021-06-22 07:42

Blandade uppgångar i Asien under tisdagsmorgonen - Stockholmsbörsen på plus i regeringskrisen

Livet och särskilt världen går vidare även efter att den inkompetenta regeringen Löfven avsatts. I Asien är det blandade eller rent av kraftiga uppgångar under tisdagsmorgonen. Stockholmsbörsen gick plus igår och dollarn har fallit tillbaka något.
Sverige
Stockholmsbörsen öppnade negativt, men steg inför misstroendeomröstningen och stängde sedan på plus när Löven kickades ut för stunden. OMXSPI stängde på 0.20% och OMXS30 +0.79%. I USA gick S&P-500 +1.40% och Nasdaq 100 +0.62%.

Dollarn har nu försvagats något trots ett ordentligt kliv i de amerikanska marknadsräntorna och guldet hittas på 490:- SEK per gram.

I Asien stiger en del marknader ordentligt som ASX 200 med +1.64% och Nikkei 225 med +2.99% för att ta igen gårdagens ras. Hang Seng backar dock med -0.10% och Straits Times likaså.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

1 kommentar:

  1. Detta visar ju om något att svensk politik är ganska irrelevant på det stora hela. Livet går vidare i verkligheten medans trollen i Rosenbad lajvar politik...

    SvaraRadera