Aktuellt

Bostadsbankomaten och Finansinspektionen: Fyra av tio nya bolån går inte till bostadsköp - ökar

Finansinspektionens rapport Den svenska bolånemarknaden  visar att fyra av tio nya bolån inte gick till att köpa bostad eller att byta bank....

2021-05-19 08:36

Negativt i Asien under onsdagsmorgonen efter negativa amerikanska börser

Börserna i Asien faller under morgonen undantaget Hong-Kong, efter nedgångar i USA, men uppgångar i Stockholm under tisdagen.
Chinatown i Melbourne, Australien
Stockholmsbörsen gick starkt med +1.10% för OMXSPI under gårdagen, medan det vände ner i USA med -0.85% för S&P-500 och -0.72% för Nasdaq 100. Dollarn fortsätter falla och USDSEK ligger på 8:27, vilket även drar ner guldet tillbaka under 500:- SEK per gram och ligger nu på 498:- SEK.

I Asien faller det hårt under morgonen, undantaget Hong-Kong där Hang Seng går +1.42%. ASX 200 går -1.90%, Nikkei -1.28% och Straits Times -0.76%.

Svårbedömt läge för Stockholm således, med spretighet åt alla håll.

Nu ska bloggaren bli huggen i armen, och får återkomma när gardinerna har fladdrat.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar