Aktuellt

Bostadsbankomaten och Finansinspektionen: Fyra av tio nya bolån går inte till bostadsköp - ökar

Finansinspektionens rapport Den svenska bolånemarknaden  visar att fyra av tio nya bolån inte gick till att köpa bostad eller att byta bank....

2021-05-27 15:04

Drönarhjärta första boken i en serie med flerboksavtal hos Norstedts

Betalt samarbete med Adlibris och Bokus.

Min kommande nya roman Drönarhjärta släpps i mitten av augusti. Det är den första boken i en ny serie romaner, och ingår i ett flerboksavtal mellan mig och Norstedts, så ni har en serie böcker att se fram emot de kommande åren.
Drönarhjärta av Lars Wilderäng

Drönarhjärta går att förboka som inbunden hos Bokus för 209:- eller Adlibris för 219:-. E-bok och ljudbok dyker upp när de finns att ladda ner, dvs inte i förväg, och kommer förstås även hittas hos streamingtjänsterna, som Storytel.

Så länge kan ni läsa min senaste roman Redovisningsavdelning Marviken i sommar, som nu finns på pocket, ljudbok, e-bok och förstås på streamingtjänsterna.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

8 kommentarer:

 1. Härligt. Blir det uppföljare, eller fristående romaner?

  SvaraRadera
  Svar
  1. En serie, alltså uppföljare. Men de ska väl gå att läsa fristående i sig, så inte som Höstsol-Höstregn, utan avslutade huvudhandlingar.

   Radera
  2. Det ser vi fram emot.

   Radera
 2. Hur är arbetet som författare? Skriver du för det mesta alltid x antal sidor varje dag? Disciplinerat. Eller det varierar mycket från dag till dag? Vissa dagar finns inte inspirationen där, och då blir det knappt en enda sida skriven?

  SvaraRadera
 3. Spännande! Gillade Stjärn* och Midvintermörker bäst så här långt.
  Hoppas kontraktet har en utgång så du slipper göra en Guillou och istället kan sluta på topp.

  SvaraRadera
 4. Grattis till flerbokskontraktet. Ser fram emot böckerna. Drönarhjärta kommer jag att köpa först som e-bok men sedan blir det pocket pga nättare format och vikt jämfört med den inbundna varianten. Marviken var min första e-bok men jag skall köpa den igen som pocket så att jag kan läsa den som jag vill; med flera fingrar instoppade och med kartboken bredvid. E-böcker är bra men förbaskat knöliga att läsa om man vill gå tillbaka ett par kapitel för att kolla en grej eller vika upp sidorna så att man har två parallellt.

  SvaraRadera