Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2021-03-25 15:16

Drönarhjärta går nu att förboka hos Adlibris

Inlägget innehåller betallänkar till Adlibris.

Min nästa roman Drönarhjärta - den första i en ny serie böcker - går nu att förboka hos Adlibris för 219:- SEK. Boken släpps den nittonde augusti som inbunden, e-bok, och ljudbok via samtliga svenska tjänster och svenska leverantörer.
Drönarhjärta av Lars Wilderäng
Själv går jag nu in i redigeringsfasen av boken efter att förlagets redaktör återkommit med sina synpunkter på dryga två A4, som jag ska ta ställning till. En del förslag genomför man, andra förkastar man, och något kanske man gör en annorlunda variant av.
Redaktörens kommentarer

För övrigt samma redaktör som på Redovisningsavdelning Marviken, som nu finns på pocket för 59:SEK, vilket således bådar gott.

Huruvida det blir några signeringar i år beror återigen på Wuhan-pestens status, men man kan ju alltid drömma om bokreleaser med signeringar den här gången.

Vill du inte förbeställa från Adlibris kan du även vända dig till din lokala bokhandel, t ex SF-bokhandeln eller Ackis och reservera ditt exemplar där. Den fysiska bokhandeln brukar vara det snabbaste sättet att få händerna på boken.

Bokens officiella text:
"Året är 2016. Transportstyrelsen har röjt den svenska underrättelsetjänstens hemliga agenter och Sverige står utan ögon och öron på marken för första gången på decennier. När en oväntad upptäckt görs på Gotland skickas Hanna Hjerta, vid specialförbandsystemets sektion för operativ teknik, dit för att delta i utredningen. Underrättelsetjänster från världens alla hörn vänder sina blickar mot Gotland, samtidigt som omvärldsläget blir alltmer spänt. Insatsen visar sig bli mer omfattande än Hjerta först trott, och hon dras allt djupare in i en storpolitisk konflikt vars konsekvenser riskerar att bli förödande. En plan med allt större insatser tar sin form, men kommer de att lyckas innan det är för sent? 

Drönarhjärta är en ny thriller och spionroman av Lars Wilderäng, författaren till Stjärnklart, Höstsol och Redovisningsavdelning Marviken. Tio år efter debutromanen Midvintermörker återvänder han nu till Gotland i en rafflande spänningsroman, den första i en ny thrillerserie som tar sitt avstamp i en händelse som ligger obehagligt nära verkligheten."

Kappelshamns hamn. Ett av många foton från höstens socialt distanserade researchresa till Gotland.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

2 kommentarer:

  1. Fick vaccindos två igår, årets julklapp nio månader i förväg. En release i Stockholm där vi som inte längre riskerar smitta borde kunna ge lite extra reklam via någon tv-kanal. Fick särskilt kort från vårdcentralen som med leg borde duga tills EU fått fram vaccinpasset.

    Vänliga hälsningar

    Nanotec

    SvaraRadera
  2. Skynda, skynda, innan den blir överspelad av verkligheten.

    SvaraRadera