Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2021-02-24 13:21

Layoutredigering pågår

På grund av Bloggers nya administratörsgränssnitt så slutade mobilsajten att fungera korrekt (definition fungera korrekt: visa reklamen). Därmed försvann 70% av bloggens intäkter.

Jag kommer en stund att experimentera med ny layout och sätt att få in reklamen, så bloggen kommer se lite spontan ut ett tag nu.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

8 kommentarer:

 1. Nja inte bara reklamen försvann. Kunde inte läsa bloggen på mobilen på dass i morse, va pytteliten. Men nu kan jag reklam eller ej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska inte läsa mobil på dass...

   Radera
  2. När ska jag då få läsa ifred?

   Radera
 2. Jag har problem med att sidan har en scrollbar i höger-/vänsterled vilket gör att det är bökigt att scrolla. Det problemet försvann en kort stund idag på dagen så jag trodde det var löst med uppdateringen. Men nu kom det tillbaka... :(

  Kör Chrome på iPhone.

  SvaraRadera
 3. Faviconen laddas inte i Chrome (med Firefox) då den refereras till över http och inte https. Räcker att ta bort raden så kommer webbläsarna hämta faviconen från rooten (där den finns).

  Alternativt referera till den relativt.
  href='favicon.ico'

  SvaraRadera
 4. Sen gissar att du också äger cornucopia.se (samma registrar Frobbit) skulle du inte kunna lägga upp en redirect till bloggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, äger den. Har inte bestämt vad jag ska göra med den än.

   Radera