Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2021-02-03 08:03

Lägger väl denna här

Drönarhjärta av Lars Wilderäng

Kreatör är som vanligt Anders Timrén på Islington Design. Fotomodell är Lena på adrenalena.se. Boken kommer i augusti.

Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

30 kommentarer:

 1. Kul! Är något lanseringsdatum spikat?

  SvaraRadera
 2. Wow, stentung bild!👌

  SvaraRadera
 3. Men du kan väl inte lägga ut bild utan lanseringsdatum.....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Står augusti. Exakt datum är väl lite rörligt.

   Radera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  3. Menäähh! Redigera snabbare gubbe och släpp den i början av juli eller nåt så att jag kan läsa på semestern istället. Bloggarjävel. <3 handhjärta-styrkekram-osv...

   Radera
 4. Svenska Freds approves this message

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns den GRU-vänliga organisationen fortfarande? F-låt GU skall det ju vara numera...Vanans makt.

   Radera
 5. Är det en fristående roman?

  SvaraRadera
 6. Man kan tänka sig en rad andra kläduttryck på modellen som skulle genererat många fler impulsköp av boken. Lite mer Lara Croft, så.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns fler bilder i andra utstyrslar för kommande böcker.

   Radera
  2. Nu är väl kanske miljöerna som Lara Croft (eller för den delen Nathan Drake) ofta befinner sig i lite mer vänliga för mer intressanta plagg. Tyckte omslaget var riktigt bra och ser fram emot att börja denna resa (om än att det blir efter semestern).

   Min Kindle väntar med spänning på leverans. Bokon brukar få in dem ganska sent, men kommer förboka i pappersform via lokala fristående bokhandlaren så snart det går (ska väl in i någon slags katalog).

   Misstänker att författaren meddelar oss när den möjligheten finns.

   Radera
  3. Jag kliver möjligen ut på plankan här nu men jag tror också att det tillhör ovanligheterna att svensk militär personal, inom ramen för sin tjänsteutövning, är iklädda tajta toppar, korta shorts (även om jag vill minnas att Alicia Vikanders karaktär hade långbyxor) och har två H&K USP Match pistoler som enda beväpning.

   Lite som att sälja falukorv med en bild på en lättklädd Puma Swede på förpackningen.

   Eller så har jag helt fel och då gör jag omedelbart avbön och ber om ursäkt!

   Radera
  4. Brasklapp, du får väl se på kommande bokomslag.

   Radera
  5. Nu snackar vi cliffhanger, jag hoppas dock att uniformen och (vad jag kan bedöma) pistol 88 kvarstår. Ser lovande ut med en kinesisk och en rysk flagga i mixen. Håller också med skribent "Johan Stigård" nedan att den lilla detaljen med fingret som inte ligger på avtryckaren är suverän.

   Något att se fram emot till höstmörkret.

   Radera
 7. Få saker gör mig så osugen på litteratur i genren, som när någon fubbick på omslaget poserar med fingret på avtryckaren på ett vapen. Ja, det förekommer. Ofta.

  Men så är inte fallet här, vilket är värt en komplimang.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo.

   Första omslagsutkastet på Midvintermörker en gång i tiden var kul. En tysk VK2-stridsvagn och Viggenplan. Jag har försökt styra upp mina omslag så jag kan stå för dem och så att de återspeglar delar av handlingen korrekt eller principiellt. Ett av de bästa på den punkten är Stjärnklart, där hela sjutton olika detaljer ur handlingen finns på omslaget och helt korrekt. Marviken är också topplistat på detaljnivå.

   Radera
 8. Det sämsta med dina böcker är att de tar slut, särskilt denna har jag stora förväntningar på att den har många sidor!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Helt och fullt. Kan knappt bärga mig till augusti och omslagsbilden är kanon.

   Radera
 9. Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Kan vara en situations akuta utveckling. Ibland finns inte tid att hänga på sig bärsystem. Det kanske är ett jobbigt benhölster, eller sitter i ett Molle på en otymplig väst? Kanske kommer hon direkt från en sovplats? Hon väcks hastigt, hinner bara få på sig paltorna och lösgöra puffran för att möta hotet? Antagligen har hon därmed inte några extra mag med sig. Hoppas hon har tryckt ned extramag i någon ficka

   Radera
 10. Nice!
  Den där boken ser jag fram emot att läsa.
  Har läst nästan alla dina böcker och du har verkligen utvecklats som författare så det blir spännande att se vad som du har kokat ihop.

  SvaraRadera
 11. Förbeställning????? +gärna signerad 1a upplaga ;-)

  SvaraRadera
 12. Jättekul. Verkligen jättekul att du och andra författare man vill läsa, lägger ut teasers så att man får våndas i tre årstider :)

  SvaraRadera