Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2021-02-10 13:48

Första livepodd om framtidsfrågor på Clubhouse idag onsdag 15:00

Idag 15:00 kör jag och Mikael Emtinger ett halvtimmes Clubhouse-snack om de stora framtidsfrågorna. Välkomna ni som lyckats få tag på en CH-inbjudan och än så länge kör iPhone. Evenemanget hittas här
Idag 15:00

Framträdandet finns endast live och spelas inte in. Förhoppningsvis kommer det snart en Android-klient till de 48% av bloggläsarna som kör Googles plattform istället för Apples.

Nästa onsdag snackar jag med min författarkollega Chris Berg, aktuell med Draksådd, som precis kommit på ljudbok på bland annat Storytel.

Inbjuden gäst på mina onsdagssnack kommer variera, liksom ämnena och formen är lös och informell. Jag har en lång lista med intressanta personer och ämnen att samtala med, och förhoppningsvis blir detta hyfsat intressant.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

7 kommentarer:

 1. Är Clubhouse det nya innestället?

  SvaraRadera
 2. Club/House är musiken som spelas där.

  SvaraRadera
 3. Önskemål: Lägg gärna sändningen lite senare så man kan lyssna i lugn & ro. Annars kul app, ha gärna med lite tips på bra, aktiva talare/rum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Poängen är att det bara ska vara live, dessvärre. Möjligen ska man justera tidpunkten istället för klockan 15, men det går att lyssna på live i hörlurar även på jobbet, likt radio. Dessutom tänker jag respektera att de som deltar och kan få möjlighet att prata inte ska hängas ut utanför systemet.

   Radera
 4. Förstår. Inte på alla jobb man kan lyssna ostört tyvärr men ska försöka skapa tid :) Annars bra tänk som eftermiddagshäng med kvalite.

  SvaraRadera
 5. Hej, har du analyserat nyheterna som Sveriges radio framfört om den tveksamma hanteringen av data och användares uppgifter?

  SvaraRadera