Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2021-02-10 13:48

Första livepodd om framtidsfrågor på Clubhouse idag onsdag 15:00

Idag 15:00 kör jag och Mikael Emtinger ett halvtimmes Clubhouse-snack om de stora framtidsfrågorna. Välkomna ni som lyckats få tag på en CH-inbjudan och än så länge kör iPhone. Evenemanget hittas här
Idag 15:00

Framträdandet finns endast live och spelas inte in. Förhoppningsvis kommer det snart en Android-klient till de 48% av bloggläsarna som kör Googles plattform istället för Apples.

Nästa onsdag snackar jag med min författarkollega Chris Berg, aktuell med Draksådd, som precis kommit på ljudbok på bland annat Storytel.

Inbjuden gäst på mina onsdagssnack kommer variera, liksom ämnena och formen är lös och informell. Jag har en lång lista med intressanta personer och ämnen att samtala med, och förhoppningsvis blir detta hyfsat intressant.

7 kommentarer:

 1. Är Clubhouse det nya innestället?

  SvaraRadera
 2. Club/House är musiken som spelas där.

  SvaraRadera
 3. Önskemål: Lägg gärna sändningen lite senare så man kan lyssna i lugn & ro. Annars kul app, ha gärna med lite tips på bra, aktiva talare/rum.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Poängen är att det bara ska vara live, dessvärre. Möjligen ska man justera tidpunkten istället för klockan 15, men det går att lyssna på live i hörlurar även på jobbet, likt radio. Dessutom tänker jag respektera att de som deltar och kan få möjlighet att prata inte ska hängas ut utanför systemet.

   Radera
 4. Förstår. Inte på alla jobb man kan lyssna ostört tyvärr men ska försöka skapa tid :) Annars bra tänk som eftermiddagshäng med kvalite.

  SvaraRadera
 5. Hej, har du analyserat nyheterna som Sveriges radio framfört om den tveksamma hanteringen av data och användares uppgifter?

  SvaraRadera