Aktuellt

Huawei hade full åtkomst till nederländska teleoperatörerna KPN - kunde avlyssna premiärministern

Nederlänsk press meddelar att den stora nederländska mobilteleoperatören KPN upptäckte att kinesiska Huawei hade full åtkost till operatören...

2021-02-17 16:44

Clubhouse-snack med författaren Chris Berg klockan 19:00 ikväll onsdag

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar till Bokus.

I kväll klockan 19:00 - 19:30  håller jag i ett thrillersnack med min gode författarkollega Chris Berg live på Clubhouse. Dessvärre än så länge bara tillgängligt för er som fått en inbjudan till Clubhouse och dessutom har en iPhone.

Chris är ljudboksaktuell med romanen Draksådd, som släpptes i höstas och är just nu topplisteplacerad, vilket är välförtjänt.
Draksådd av Chris Berg

Du hittar Draksådd som ljudbok även hos utmärkta Storytel.

Nästa veckas onsdagssnack blir klockan 15:00, då jag ska prata miljö, elbilar, skogsbruk, fossilfrihet och klimatförändringar  med expertkommentatorn hos SVT tillika OS-medaljören i skidskytte Björn Ferry, som siktar på att vara helt fossilfri till 2025.

Jag kör även som vanligt måndagsfika på Clubhouse 15:00 - 15:30 utan inbjuden gäst och utan  valt ämne. I måndags landade det mestadels i kryptovalutor och levande döda zombieföretag.
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

12 kommentarer:

 1. Måste få tag i en inbjudan snart inser jag..

  SvaraRadera
 2. Har jag förstått det rätt att clubhouse är invite och iOS only? Medvetna begränsningar för en exklusivare känsla?

  SvaraRadera
 3. Tack för intressant snack. Cornu behöver nog skaffa ett bättre headset, Chris hördes betydligt bättre trots han var ute i naturen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. En till sak, om en person för tillfället är inaktiv i en diskussion så påminn denne att knäppa av sin mic, störande bakgrundsljud tar bort ens koncentration på den aktuella talaren. För övrigt håller jag med om att din mic, Lars, har låg volym. Eller så får du harkla ur dig och tala ur skägget!

   Ser fram emot diskussionen med Ferry, kul med gäster!

   Radera
  2. Ja, får styra upp det där lite. Har kört samma mic tidigare (=mina Apple Powerbeats), jag kanske drog ner volymen eller ngt. Eller så var det en effekt av att jag hade bägge på mig och inte bara den ena. Ska testa.

   Radera
  3. Mikrofonhelvetet är annars ett problem. Externa mikrofoner är ofta för bra och plockar upp för mycket bakgrundsljud. Samtidigt vill man ha integrerad mikrofon och hörlur så att inte mikrofonen plockar upp ljudet från hörlurarna.

   Radera
  4. "för mycket" om man inte sitter i en ljudisolerad studio.

   Radera
  5. Testat. Det var jag som inte talar så högt när jag inte har en person framför mig. Jag behöver bara höja rösten.

   Radera
  6. Psykologi således, jag måste inbilla mig att det finns andra personer i rummet och inte viska.

   Radera
 4. Klistra upp en A4 bild på Löfven eller någon annan du gärna vill tala högt till på skärmen så löser det sig ska du se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just Löfven kanske gör att jag inte blir så trevlig.

   Radera