Aktuellt

En folkräkning är slöseri, kommer inte ge svar och inte göra dig nöjd

Det finns fler och fler krav på en folkräkning av de som finns i Sverige, men en sådan kommer helt enkelt vara ett slöseri med skattepengar ...

2021-01-08 16:01

Fredagmys: Liberalernas sexualparlör

Dags för lite fredagsmys och vad passar bättre än detta än att uppmärksamma partiet Liberlernas nya sexualparlör över godkända verbala uttryck i sängkammaren såväl som på porrfilm. Detta efter att Malung-Sälens kommun installerar porrfilter och Liberalerna informerat att det bland annat beror på att språkbruket i porrfilmer inte är okej
Liberalernas samtliga väljare samlade i Almedalen för att lyssna på partiledarens tal.
Det är väl inte så mycket att diskutera själva sakfrågan om porrfiltret, men man kan väl nu konstatera att Malung-Sälens skolungdomar räddats från porren, eftersom den endast går att se på ifrån skolors IP-adresser. Att lärarna tydligen inte övervakar vad eleverna gör med datorerna är en annan sak.

Intressant är att språkbruket på porrfilm inte är okej enligt Liberalernas kommunpolitiker, vilket är intressant då man ändå är ett parti vars ungdomsförbund förespråkar äkta syskonkärlek såväl som extra kärlek till avlidna. 

Så vad kan tänkas vara ett okej språkbruk i sängkammmaren för Liberalerna? Eller på porrfilm? Bloggen har kommit över delar av ett utkast titilerat Liberalernas sexualparlör.

Några exempel.
"Oj, du är så medveten!"

"Ska vi köra lite New Public Management och sedan en utförsäljning, eller vill du hellre börja med en privatisering?" 

"Alkoholmonpol! Alkoholmonopol!"

"Nu ska jag deklarera tills du får ett skatteavdrag!"
"Hört talas om genomförandegruppen? Vill du prova?"

"Vill du dela föräldraledighet med mig?"

"Tig i kammaren och vänta på din tur på talarlistan, din kommunist!" 

Det finns många fler av Liberalerna godkända verbala uttryck under sexualakten, men jag ska inte uttråka er med dem denna härliga fredag, där regeringen just förbjudit privata sammankomster om fler än åtta personer med stöd av pandemilagen. Hur detta ska tillämpas lämnas som en övning åt polisen, som väl får börja knacka dörr och räkna folk.

Ha ett riktigt härligt fredagmys, och fundera på om ni vill köra genomförandegruppen eller kanske en utförsäljning. Så länge ni inte är fler än åtta.

24 kommentarer:

 1. Får man ha gruppsex med fler än åtta om man verkligen behöver det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag och i morgon, men på söndag är det böter på det.

   Radera
  2. Stackars BD, eller är det bara max 8 åt gången?

   Radera
  3. Vem är det som bötfälls om man är nio, den som "kom" först eller sist "in"? Frågar åt en kompis.

   Radera
  4. Sjunkbomben: den som kommer sist. Det är 20-talets variant av "r***a bulle".

   Radera
 2. Polisen får inte göra husrannsakan och bötfälla folk för att de umgås, om än i vilken form mer än 8 personer samtidigt i privata bostäder.

  Däremot kan de såklart gå in och avbryta valfri sammankomst i alla tänkbara positioner om det är fler än 8 personer närvarande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förtydligande : sammankomst är då en gruppträff för språkövning (exempelvis) enligt L parlör i en hyrd lokal.

   Radera
  2. Historiskt har det ju fungerat att anlita angivare så blir det så mycket enklare för polisen.

   Radera
 3. En händig elev trycker F12 och bootar Tails-OS från USB-sticka. Sedan är det bara porrsurfa så det ryker. Om nu inte de har en duktig nätverksadmin som spärrat TOR. Där fick ni ngt att undersöka kids.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag talar om skoldatorerna här som troligen är Dell, alltså F12 för bootmenyn. Tails är gratis och de flesta har drivor av USB-stickor liggande.

   Radera
  2. Går att låsa USB och BIOS config. Men en händig elev kan säkert gå runt det ändå.

   Våra jobb-laptops har USB låst för USB-stickor av säkerhetsskäl. Andra prylar funkar förstås. Har dock aldrig använt USB-sticka på den även innan den låstes. Det finns helt enkelt ingen anledning. De har även något slags filter, antagligen mot porr och sånt. Har dock inga sådana problem då jobbdatorn är strikt för jobb. Hände förr att filtret löste ut om man besökte Aftonbladet, vilket jag kan sympatisera med, så det har jag slutat med.

   Antar att de flesta elever har egna datorer och smartfånar också, så det borde inte vara något problem om de behöver porrsurfa. De skall iaf inte göra det på arbetstid på sin arbetsdator.

   Radera
  3. Mycket enklare än så att gå förbi ett porrfilter....

   Radera
 4. Faktiskt förstår jag dem. Det var uppe i de trakterna som läkarkåren insåg hur illa det går med inavel och började införa rasbiologiska synsätt (från USA faktiskt).

  Det mest humana är om de helt enkelt slutar med sex däruppe och slutar föra defekta gener vidare. Åk genom Hede på vägen upp och stanna och handla och ät lunch, sen förstår ni. Heder åt liberalerna!

  SvaraRadera
 5. Återigen är en kommun hopplöst efter. Dagens barn/ungdomar har allt i luren och dessa är knappast uppkopplade på kommunens nätverk (om inte admin tappat det helt och lämnat ut login). Ha en vettig kommunikation med ditt barn istället och visa att du är intresserad av vad denne gör på nätet, det är ju mer än halva livet för barn mellan 8-17 år. ”Nätet” är en brutal plats och barn behöver vara streetsmarta helst innan man ger sig ut. Det är dock en utopi vi aldrig lär lyckas med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De datorer som barnen erhåller via kommunen är trots allt kommunens ansvar. Man kan se det som arbetsredskap. Så jag tycker att det är helt ok att kommuner tar till "cover your ass"-strategi. Tror alltså inte att de värnar speciellt om barnen.

   Det enda jag sa till mina barn när de var i den åldern var att alltid vara misstänksamma mot okända personer som tar kontakt, aldrig lämna ut personuppgifter och liknande, och fråga mig om de tvekar om något eller det verkar skumt.

   Ja, det klarade sig igenom det hela utan problem, blev vuxna och producerande medlemmar av samhället.

   Radera
  2. "Cover your ass", låter som den typ av homofobt språkbruk som kommunen försöker råda bot på. Kanske något vi ska sluta med.

   Radera
 6. Om man kör en 69a är man då 2 eller 69 personer?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har du problem att avgöra hur många ni är är ni nog för många..

   Radera
 7. En kompis tipsade om att Googla 100 reggae dancers, det kan dom väl inte ha blockat ?

  SvaraRadera
 8. En utmaning till bloggen och läsarna kanske? "Liberalernas godkända sexparlör" som ABC-bok. Varje vecka avhandlas en bokstav och läsarna uppmanas bidra och sen rösta om veckans bästa bidrag.

  Bokstaven A är så full av vidöppna mål så vi hoppar direkt till B - bakdel... Äh! C: "Coitus tillämpas inte i staden för ingen vill ha dem"

  Typ så...

  SvaraRadera
 9. Räknas ett språkrör som en person eller bara ett sexredskap?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Språkrör kan endast va redskap. Lyllo dom....

   Radera
 10. Sex är inte, och har aldrig varit, en enbart privat angelägenhet. Sex är också en fråga om människors hälsa och ur det perspektivet en politisk fråga.

  Hm ... fast det kom ju inte från liberalerna. Men, de borde hålla med om sex som mänsklig rättighet.

  SvaraRadera