Aktuellt

SCB: 2020 hade högsta antalet döda per capita sedan år 2012

SCB:s slutliga befolkningsstatistik för Sverige och år 2020 är nu publicerad. Den visar att pandemiåret 2020 hade det högsta antalet döda pe...

2020-12-01

Redovisningsavdelning Marviken slutsåld centralt och online - oklart om nya kommer in innan jul - här finns boken

Redovisningsavdelning Marviken är slutsåld hos Bokus och Adlibris och centralt finns inga böcker kvar. Det är ännu oklart om det kommer komma in nya böcker innan jul. Det finns dock böcker kvar hos en del bokhandlare, och hos mig.
Mitt bokskåp med böcker att signera

Böcker att köpa i julhandeln finns fortfarande hos SF-bokhandeln i Stockholm, Göteborg och Malmö, samt via postorder från SF-bokhandeln. Ni kan se tillgängligheten på SF:s hemsida här, eller beställa online direkt där. Enligt SF-bokhandeln på Twitter har de endast arton böcker kvar, så skynda.

Böcker finns också kvar hos många av Akademibokhandelns butiker, men inte alla. Vilka kan du kontrollera tillgänglighet för här. Även andra lokala bokhandlare kan ha kvar böckerna. 

Kom ihåg att stödja din lokala bokhandel under coronapandemin, så den finns kvar även efteråt.

Jag har även böcker kvar för den som vill betala 250:- SEK för ett signerat ex, vilket kan vara en trevlig julklapp. Jag har även de flesta av mina andra titlar för signering, dock endast pocket, utom Stjärnfall och Höstsol, som även finns som inbundet, samt Lenas och min Är du förberedd?, som finns som danskt band (lite större bok med mjukt omslag).

12 kommentarer:

 1. @Lars
  Hur göra för att beställa av dig? Mail?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lämpilgen. Namn, adress, mobilnr för avisering av försändelsen, samt vem den ska signeras till.

   Radera
  2. https://cornucopia.cornubot.se/p/kop-signerade-bocker-direkt-av-lars.html?m=1

   Där står mailadressen

   Radera
  3. https://cornucopia.cornubot.se/p/kop-signerade-bocker-direkt-av-lars.html?m=1

   Där står mailadressen

   Radera
 2. Naturligt. Bästa boken hittills!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Av bloggarens böcker är det här den enda jag läst.
   Och den är en av dom bästa jag läst.

   ( och jag läser mycket.)

   Radera
 3. Kan du inte ringa en kompis vid bråviken och utöka den första beställningen? Ingen kommer att märka något när du inte behöver posta detta.

  SvaraRadera
 4. Tur att den finns som e-bok då, dubbelt så dyr som pocketboken (som ännu inte utkommit dock). Hur kommer det sig att en e-bok kan vara dyrare än en fysisk utgåva? Från förra året är det ju samma skatt på e-böcker och fysiska böcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Distributionskostnaden för e-bok är faktiskt högre än för fysisk bok. E-boksdistributörerna tar mer än fysisk bokdistributörerna. Kostnader för IT-system och sånt. I övrigt följer prissättningen fullprisboken, vilken är inbundne just nu. E-bok blir billigare när pocketen kommit ut. Jämför pris e-bok och pris inbunden och återkom.

   Radera
  2. Tack för svaret. Jag tänkte också att det kan hända att priset justeras när pocketboken släpps. För övrigt har jag boken i e-boksformat och kan tycka att det kan vara värt lite extra att ha den digitalt än i fysisk form, i alla fall jämfört mot pocket.

   Radera
 5. ... via Kindle oxo(amazon)?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bokon.se löser Wilderängs böcker till Kindle. Köper dem där själv. Har dem som print också eftersom jag tänker mig stöta på författaren någon gång i framtiden och få dem signerade. Med dåliga ögon är dock Kindle Paperwhite oslagbar med ställbara teckensnitt och storlekar.

   Radera