Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-12-08 11:21

Live boksignering online onsdag 9 december 15:30 - 16:30 och 21:00 - 22:00

På onsdagen den 9:e december håller jag live boksignering via min officiella Facebook-sida klockan 15:30 - 16:30 och 21:00 - 22:00. Ett utmärkt tillfälle att ordna julklapparna till andra eller dig själv.
Aktuell tillgång i signeringsbokskåpet

Livesändningen kommer ske via min officiella Facebook-sida. Du kommer kunna ställa frågor som textkommentarer om du ska köpa böcker. 

Böcker som finns tillgängliga är främst Redovisningsavdelning Marviken som inbunden, samt Är du förberedd?, Midvintermörker, Midsommargryning, Svära i kyrkan, Stjärnklart, Stjärnfall (men inte Stjärndamm, pga slut hos mig just nu), Höstsol, Höstregn och Fallet finns som pocket med varierande tillgång. Höstregn och Stjärnfall finns även som inbunden.

Priser kommer på grund av portkostnaderna vara 250:- SEK för en inbunden bok och Är du förberedd i danskt band och 100:- SEK för en pocketbok. Betalning kommer ske via Swish och böcker signeras först efter de är betalda.

De två tiderna är tänkta för att dels fungera för de som har möjlighet dagtid, och dels för de som har möjlighet på kvällen och har små barn.

Vem vet, vi kanske till och med kan ordna fram en tomteluva åt herr författaren. Kanske.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar