Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-12-08 11:21

Live boksignering online onsdag 9 december 15:30 - 16:30 och 21:00 - 22:00

På onsdagen den 9:e december håller jag live boksignering via min officiella Facebook-sida klockan 15:30 - 16:30 och 21:00 - 22:00. Ett utmärkt tillfälle att ordna julklapparna till andra eller dig själv.
Aktuell tillgång i signeringsbokskåpet

Livesändningen kommer ske via min officiella Facebook-sida. Du kommer kunna ställa frågor som textkommentarer om du ska köpa böcker. 

Böcker som finns tillgängliga är främst Redovisningsavdelning Marviken som inbunden, samt Är du förberedd?, Midvintermörker, Midsommargryning, Svära i kyrkan, Stjärnklart, Stjärnfall (men inte Stjärndamm, pga slut hos mig just nu), Höstsol, Höstregn och Fallet finns som pocket med varierande tillgång. Höstregn och Stjärnfall finns även som inbunden.

Priser kommer på grund av portkostnaderna vara 250:- SEK för en inbunden bok och Är du förberedd i danskt band och 100:- SEK för en pocketbok. Betalning kommer ske via Swish och böcker signeras först efter de är betalda.

De två tiderna är tänkta för att dels fungera för de som har möjlighet dagtid, och dels för de som har möjlighet på kvällen och har små barn.

Vem vet, vi kanske till och med kan ordna fram en tomteluva åt herr författaren. Kanske.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar