Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-12-11 08:26

Fredagsmorgonen inleder blandat i Asien efter blandad utveckling i USA

Börserna i Asien går blandat generellt efter blandad börsutveckling i USA under torsdagen. Dollar och guld har försvagats. Några stora rörelser handlar det fortfarande inte om.
Australien backar in i dimman
Stockholmsbörsen stängde nedåt med -0.65% för OMXSPI och -1.02% för storbolagsindex OMXS30. 

I USA var utvecklingen blandad eller nära stillastående. Viktiga S&P-500 gick -0.13% men teknikbörsen Nasdaqs 100-index steg med +0.30%.

I Asien är det blandat under morgonen, där om Australiens ASX 200 går -0.61% och Nikkei -0.39%. Hang Seng går +0.32% och Straits Times stiger med +0.38%.

Dollarn har fallit tillbaka igen och ligger nu på 8:43 USDSEK, vilket också dragit ner guldet under femhundra kronor igen och den gula metallen kostar nu 497:- SEK per gram.

I USA förväntar man sig nu att Pfizers vaccin ska godkännas idag, men informationen är antagligen väntad och därmed inte marknadspåverkande.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar