Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-12-21 13:35

Foton: Unboxing Tesla Short Shorts

Tesla har slutligen börjat leverera sina högt eftertraktade Tesla Short Shorts, en drift med de som blankade (eng short) Teslaaktien och antagligen vid det här laget bland de största förlusterna på blankningar någonsin. Foton nedan.
Förpackningens framsida

Detalj paket
Baksidan. Made on Earth by humans.

Inuti

Och själva short shortsen med texten S3XY över baken, vilket är Teslas fyra bilmodeller.

Det är kvinnoshorts, och hur de ser ut på får ni ta till er i Teslas webshop. Leveransen till jul ger förstås lite extra julstämning utifrån den för årstiden passande färgen.

Den likaledes estetiskt tilltalande presentförpackningen kan med fördel återanvändas, t ex som kontorsmaterial, eller för den delen som presentförpackning för något annat.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Kollade in webshoppen. Perfekta löparshorts ju.

  SvaraRadera
 2. Asch, jag trodde det var små cigarrer/cigariller. De brukar också heta shorts. Tesla Shorts, 10-pack.

  SvaraRadera
 3. Priset är 69.42 betyder det ngt?

  Väntar in herrmodellen innan jag beställer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. 69 är en sexställningen där båda parter utför oralsex på varandra samtidigt. 42 är 420 -> ett tal associerat med att förbruka narkotika klockan 1620 varje dag och vara hög hela 20e april.

   Radera
  2. 42 är ju också från liftarens guide även om Elon verkar gilla röka.

   Radera
 4. Ähh! Dra på dig shortsen, fota och bjussa lite på dig själv nu! Det blir en fin julklapp till oss trogna läsare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är 2020 nu, bara för att något sexigt är till för partner betyder det inte att man själv inte kan använda dem.

   Radera
 5. Underbart. Skulle gärna haft ett par.
  TSLA, Guld och BitCoin så är man lagom diversifierad. ;)

  SvaraRadera