Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-12-24 15:00

En alldeles särskild God Jul!

Så God Jul där ute i stugorna, denna alldeles särskilda goda jul, där många av er sitter och har julfirande över videolänk på distans, eller utan de ni brukar fira med. Just precis nu börjar Kalle, så ni kanske får möjlighet att plocka fram mobilerna utan att anses vara oartiga?
Julbord
Det finns fortfarande en hel del teknikutveckling och målgruppsinriktning för videokonferensprogramvarorna, som historiskt har haft sitt fokus just på konferens och möten. Vilket inte nödvändigtvis är samma sak som sociala evenemang. Särskilt inte med lite fler framför samma kameran. Det gör att varken Teams, Zoom eller Skype mfl nödvändigtvis fungerar rakt av. Man kan också gissa att det kommer komma mer vidvinkelkameramöjligheter på inbyggda dator- och prylkameror framöver, även om det idag går att lösa med externa konferenskameror.

Håller fast vid min tes att det fortfarande ej kommit en killer app inom livesocialmedia, vilket bör vara inriktat mot privatpersoners behov istället för det yrkesmässiga.

Jag hoppas ni oavsett om ni har fått kompromissa kring julfirandet eller ej har haft en riktigt bra julafton än så länge. Gäller särskilt er som sitter ensamma(re) i år.

God Jul!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

9 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. God Jul själv, och alla andra!

  "Matadoren blev jätterädd..."

  SvaraRadera
 3. God jul! Tack för en trevlig blogg!

  SvaraRadera
 4. Som vanligt bra, men vi fick ta julklapparna i två sittningar då flera coronashoppat på gränsen till hysteriskt. Alla var dock nöjda och hade riktigt roligt. Efter typisk svensk julmat: gratinerad hummer och ishavskräftor, återstår efterrätt och hemfärd för de besökande deltagarna.

  SvaraRadera
 5. God jul "bloggardjävel". Vi tolererar dig lite extra nu i jul. :)

  SvaraRadera