Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-12-07 08:34

Börsveckan inleder blandat i Asien - guldet återigen över 500:- SEK per gram

Efter en negativ börsvecka i Stockholm inleds den nya veckan nu blandat i de asiatiska tidszonerna. Guldpriset är återigen över 500:- SEK per gram.
Investeringsguldtackor

Börserna i de asiatiska tidszonerna inleder alltså blandat. ASX 200 +0.62%, Hang Seng -1.26%, Nikkei 225 -0.76% och Straits Times +1.31%. De tunga indexen backar alltså, vilket väl inte nödvändigtvis är positivt.

Stockholmsbörsens OMXSPI gick -0.54% förra veckan och avslutade därmed fyra raka veckors uppgång. Antagligen en högst nödvändig paus.

Guldpriset är återigen över 500:- SEK per gram, utan att dollarn stärkts nämnvärt på 8:47 USDSEK. Guldpriset är just nu 501:36 SEK per gram.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Det verkar varit en lokal topp på guldet precis när du skrev. Nu har det fallit ner till 497 kr grammet.

    SvaraRadera