Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-12-06 23:55

Bokresearch Gotland

Har spenderat helgen med bokresearch på Gotland, och rejält socialt distanserad hemresa i eftermiddag och kväll, så inget blogginlägg. Tar igen det på måndag. 

Det finns nu även några signerade Redovisningsavdelning Marviken och Fallet hos bokhandeln Wessman & Pettersson på Adelsgatan i Visby. Stöd din lokala bokhandel nu i julhandeln.
Gotlands södra udde.


Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Egen hytt. Och extremt glest m passagerare och bilar. Ska skriva om det. Ditresan 88 passagerare av kapaciteten 1500.

   Radera
  2. Oj vad öde, men det är ju offseason också.
   Skönt och slippa trängseln i trapphuset till bildäck iaf...

   Radera
  3. Fortf fredag och söndag vilket borde vara värst kan tyckas, veckopendling eller åka t stugan över helgen. Nej, helt tomt i trapphusen, noll kö. Noll kö cafeterian.

   Radera
  4. Likadant på båten till Danmark. Kanske tio bilar.. knappt någon i kafeterian. Tomt i shopen

   Radera
 2. "Grusvägen tvåhundra meter norrut, kallas grusvägen" (Diskussion i skyttegruppen)

  SvaraRadera
 3. Låt mig gissa... En bok bland annat om ryssar som bråkar med/om Gotland. Kan det ens finnas fler vinklingar på det? Ser faktiskt fram emot resultatet just av den anledningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har för mig att Cornu tidiagre sagt att den handlar om en möjlig utveckling av den ryska påsken. Jag ser väldigt mycket fram emot denna bok.

   Radera