Aktuellt

SCB: 2020 hade högsta antalet döda per capita sedan år 2012

SCB:s slutliga befolkningsstatistik för Sverige och år 2020 är nu publicerad. Den visar att pandemiåret 2020 hade det högsta antalet döda pe...

2020-12-06

Bokresearch Gotland

Har spenderat helgen med bokresearch på Gotland, och rejält socialt distanserad hemresa i eftermiddag och kväll, så inget blogginlägg. Tar igen det på måndag. 

Det finns nu även några signerade Redovisningsavdelning Marviken och Fallet hos bokhandeln Wessman & Pettersson på Adelsgatan i Visby. Stöd din lokala bokhandel nu i julhandeln.
Gotlands södra udde.


8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Egen hytt. Och extremt glest m passagerare och bilar. Ska skriva om det. Ditresan 88 passagerare av kapaciteten 1500.

   Radera
  2. Oj vad öde, men det är ju offseason också.
   Skönt och slippa trängseln i trapphuset till bildäck iaf...

   Radera
  3. Fortf fredag och söndag vilket borde vara värst kan tyckas, veckopendling eller åka t stugan över helgen. Nej, helt tomt i trapphusen, noll kö. Noll kö cafeterian.

   Radera
  4. Likadant på båten till Danmark. Kanske tio bilar.. knappt någon i kafeterian. Tomt i shopen

   Radera
 2. "Grusvägen tvåhundra meter norrut, kallas grusvägen" (Diskussion i skyttegruppen)

  SvaraRadera
 3. Låt mig gissa... En bok bland annat om ryssar som bråkar med/om Gotland. Kan det ens finnas fler vinklingar på det? Ser faktiskt fram emot resultatet just av den anledningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har för mig att Cornu tidiagre sagt att den handlar om en möjlig utveckling av den ryska påsken. Jag ser väldigt mycket fram emot denna bok.

   Radera