Aktuellt

Andra världskrigets tre slutdatum i Europa

Andra världskriget slutade med Nazitysklands ovillkorliga kapitulation i princip på tre olika datum i Europa. Minst känt är antagligen den...

2020-12-06 23:55

Bokresearch Gotland

Har spenderat helgen med bokresearch på Gotland, och rejält socialt distanserad hemresa i eftermiddag och kväll, så inget blogginlägg. Tar igen det på måndag. 

Det finns nu även några signerade Redovisningsavdelning Marviken och Fallet hos bokhandeln Wessman & Pettersson på Adelsgatan i Visby. Stöd din lokala bokhandel nu i julhandeln.
Gotlands södra udde.


Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

8 kommentarer:

 1. Svar
  1. Egen hytt. Och extremt glest m passagerare och bilar. Ska skriva om det. Ditresan 88 passagerare av kapaciteten 1500.

   Radera
  2. Oj vad öde, men det är ju offseason också.
   Skönt och slippa trängseln i trapphuset till bildäck iaf...

   Radera
  3. Fortf fredag och söndag vilket borde vara värst kan tyckas, veckopendling eller åka t stugan över helgen. Nej, helt tomt i trapphusen, noll kö. Noll kö cafeterian.

   Radera
  4. Likadant på båten till Danmark. Kanske tio bilar.. knappt någon i kafeterian. Tomt i shopen

   Radera
 2. "Grusvägen tvåhundra meter norrut, kallas grusvägen" (Diskussion i skyttegruppen)

  SvaraRadera
 3. Låt mig gissa... En bok bland annat om ryssar som bråkar med/om Gotland. Kan det ens finnas fler vinklingar på det? Ser faktiskt fram emot resultatet just av den anledningen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har för mig att Cornu tidiagre sagt att den handlar om en möjlig utveckling av den ryska påsken. Jag ser väldigt mycket fram emot denna bok.

   Radera