Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-12-28 08:52

Årets sista börsvecka inleds blandat i Asien

Börsveckan inleds blandat i de asiatiska tidszonerna, och ger inte direkt några ledtrådar till hur de europeiska börserna reagerar om några minuter. Även guld och valuta verkar röra sig beskedligt.
Infoga generell bild
Årets sista börsvecka inleds med -0.18% för Hang Seng, +0.74% för Nikkei 225 och +0.07% för Straits Times. Börserna i Europa kanske ändå öppnar uppåt på grund av positiv utveckling på julafton i t ex USA.

Valutarörelserna är små. USDSEK går på 8:25 och EURSEK 10:09.

Guldpriset ligger på 500:- SEK per gram.

Överlag rätt ointressant måndag morgon alltså.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

2 kommentarer:

 1. Det finns tydliga ledtrådar. Euro Stoxx Futures +0.74%

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bitcoin fortsätter sin resa norrut på låga elpriser i Sverige och Norge:

   https://www.bloomberg.com/news/articles/2020-12-27/bitcoin-miners-in-nordic-region-get-a-boost-from-cheap-power

   Radera