Cornucopia?

Aktuellt

Facebook Luleå - 100 MSEK i bidrag plus 160 MSEK i stöd om året - gav 44 jobb

Facebooks etablering i Luleå fick över 100 miljoner kronor i investeringsstöd av alliansregeringen. Samtidigt slipper man också betala energ...

2020-11-07 13:37

Vinrecension av Preparatus Supervivet

Bokrecensioner är jag van vid, men nu har den beresta reseboksförfattaren Kristina Svensson faktiskt recenserat mitt pseudokändisvin Preparatus Supervivet, och verkar nöjd.
Lars Wilderängs Preparatus Supervivet
Kristina har spenderat tid i byn Cairanne i Rhonedalen och säger sig kunna känna igen ett vin därifrån på doften. Hon har därför nu testat mitt pseudokändisvin Preparatus Supervivet, och skrivit vad som verkar vara en positiv recension:
"Jag kan varmt rekommendera det för alla som gillar Rhôneviner. Det är en klassisk Rhône. Initialt har vinet den där lite dammiga doften som bra viner har."

Hon konstaterar att det "satt som en smäck" till den utvalda maten, och har även testat det mot en annan lite dyrare Cairanne från samma producentkollektiv, Domaine Roche.

Förutom bloggen Tomatsallad inklusive i dessa tider aktuella svenska utflyktstips har Kristina skrivit en lång rad reseböcker. I sammanhanget kanske Mitt Provence är mest relevant, men under coronapandemin finns t ex Smultronställen mellan Göteborg och Stockholm. Senast svemesteraktuella men ännu ej utkomna Strövtåg i Härjedalsfjällen. Mer om hennes böcker på kristinasvensson.se.

Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Vinrecensioner från Sverige är ofta systembolagsanpassade vilket jag fick erfara när jag flyttade till Sydney för 15 år sen och jämförde med seriösa lokala recensioner. Man kan inte ge en 69-kronors butelj fem stjärnor om inte syftet bara att framkalla max fylla per krona. Med det sagt så är en grenache och shiraz blandning något jag gillar skarpt och hoppas att få prova din blandning nästa gång jag kommer till Sverige.

    SvaraRadera