Cornucopia?

Aktuellt

CNN: Läckta verifierade dokument visar att Covid-19 var dubbelt så stort i Kina som officiellt

Läckta kinesiska dokument som CNN fått tag på och som verifierats, visar att smittan med sjukdomsfall av Covid-19 var minst  dubbelt så hög ...

2020-11-20 07:28

Stockholmsbörsen ner på torsdagen - varierande i Asien under fredagsmorgonen

Stockholmsbörsen har i stort sett fortsatt vandra sidledes, även om den föll något igår. Övriga börsindex spretar också och det finns ingen tydlig riktning i de asiatiska tidszonerna under morgonen.
Ger ingen ledtråd om riktning
OMXSPI gick -0.31% igår, S&P-500 +0.39% och Nasdaq 100 +0.76% För Stockholmsbörsen innebär det tredje dagen med en stillastående börs uppe på börsrekordnivå.
Dagschart OMXSPI

Notera hur börsen gick sidledes redan innan måndagens kliv upp för trappsteget till nuvarande nivå. Det verkar inte direkt existera någon styrka att tala om.

Handeln i Asien under morgonen ger inga ledtrådar. ASX 200 -0.12%, Hang Seng +0.35%, Nikkei 225 -0.49% och Straits Times +0.80%.

Dollarn fortsätter försvagas, men bara ett öre till 8:59 USDSEK, men stödet håller fortfarande - dollarn har handlats här nere tidigare i november. Frågan är hur fort det kan gå om stödet faller?

Guldpriset ligger på 515:- SEK per gram.

Den totalt utbombade Norwegian-aktien lyckades med konststycket att falla ytterligare med -15.65% igår. Rena IT-kraschen på den aktien sedan börsrekordet.

God morgon!
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar