Cornucopia?

Aktuellt

Var tredje tackar nej till jobb utan möjlighet till distansarbete - hälften av kvinnorna

Enligt en undersökning från Sifo, beställd av Sigma IT, så tackar 35% av svenskarna nu nej till ett jobb som inte erbjuder distansarbete. 46...

2020-11-01 08:10

SMHI: Stormrisk Bohuslän och inåt under måndag kväll

SMHI har utfärdat en risk för storm med 25 m/s i Bohuslän, Dalsland, Värmland, Örebro län och norra Västergötland. På grund av osäkerheten har man ännu inte höjt detta till varning, vilket sannolikt skulle handla om klass 2. Andra vädertjänster som den sjöinriktade Passage Weather visar på att stormen når Sverige runt 18-tiden på måndag. Tillägg: SMHI har nu höjt till varning klass 1.
Februari 2020, strax innan coronakrisen bröt loss på allvar
Idag är det söndag, men det kan vara en idé för läsare i Västsverige att se över stormberedskapen, så får vi se vad 2020 har att erbjuda i stormväg i morgon måndag. Ska för övrigt även blåsa friskt i Bottniska viken, framför allt på den östra kusten, dvs Finland, men det blir under tisdag morgon.

Tjälen är ännu inte i backen och det finns löv kvar på en del träd, så det kan bli småtrist om det blir en klass 2 i verkligheten.

Så har ni ännu inte städat undan efter sommaren är det ett bra tillfälle att göra detta. Preppsen för att bli inblåsta har ni ju redan buffrat upp med på grund av coronakrisen, om ni inte hade det redan innan.

Tillägg: SMHI har nu höjt till varning klass 1, men de varnar bara 24 h i förväg, så om vindarna väntas bli klass 2 mot kvällen får vi vänta tills ikväll för en klass 2.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar