Aktuellt

Slovakien: Sputnik V-vaccinet som levererades var inte det som använts i de påstådda studierna

AFP rapporterar att EU-landet Slovakien laboratorietestat de doser av det ryska påstådda vaccinet Sputnik V man köpt in i två miljoner doser...

2020-11-14 17:27

Föreläsningarna på Ledningsregementet inställda - även alla boksigneringar i julhandeln

Mina två interna föreläsningar på soldathemmet på Ledningsregementet i Enköping den 30:e november har ställts in på grund av coronapandemin. Samtliga mina boksigneringar i julhandeln är också inställda av samma anledning.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng

Jag återkommer om det blir ett nytt datum för Ledningsregementet om coronapandemin lyfter.

Jag kommer dock fortfarande föreläsa för Handelskammaren i Norrköping den 27:e november och småföretagare som är medlemmar, dock via videolänk. Min kalender för framträdanden hittar ni här.

Det är förstås lätt ironiskt att min mest (till fullpris innan pocket) sålda och bästa roman Redovisningsavdelning Marviken på grund av pandemin också är den minst signerade. 

Stöd din lokala bokhandel, så den finns kvar även när pandemin är över. Du hittar mina böcker hos exempelvis hos SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln eller hos de fristående bokhandlarna hos Ugglan.

Du kan beställa böcker online och hämta upp dem i din lokala butik, och det ger dig inte större exponering till omvärlden än att hämta ut något hos ditt postombud.

1 kommentar:

  1. Inget inlägg om Brasilien och deras ledares senaste uttalande och agerande?

    SvaraRadera