Cornucopia?

Aktuellt

Var tredje tackar nej till jobb utan möjlighet till distansarbete - hälften av kvinnorna

Enligt en undersökning från Sifo, beställd av Sigma IT, så tackar 35% av svenskarna nu nej till ett jobb som inte erbjuder distansarbete. 46...

2020-11-14 17:27

Föreläsningarna på Ledningsregementet inställda - även alla boksigneringar i julhandeln

Mina två interna föreläsningar på soldathemmet på Ledningsregementet i Enköping den 30:e november har ställts in på grund av coronapandemin. Samtliga mina boksigneringar i julhandeln är också inställda av samma anledning.
Redovisningsavdelning Marviken av Lars Wilderäng

Jag återkommer om det blir ett nytt datum för Ledningsregementet om coronapandemin lyfter.

Jag kommer dock fortfarande föreläsa för Handelskammaren i Norrköping den 27:e november och småföretagare som är medlemmar, dock via videolänk. Min kalender för framträdanden hittar ni här.

Det är förstås lätt ironiskt att min mest (till fullpris innan pocket) sålda och bästa roman Redovisningsavdelning Marviken på grund av pandemin också är den minst signerade. 

Stöd din lokala bokhandel, så den finns kvar även när pandemin är över. Du hittar mina böcker hos exempelvis hos SF-bokhandeln eller Akademibokhandeln eller hos de fristående bokhandlarna hos Ugglan.

Du kan beställa böcker online och hämta upp dem i din lokala butik, och det ger dig inte större exponering till omvärlden än att hämta ut något hos ditt postombud.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

1 kommentar:

  1. Inget inlägg om Brasilien och deras ledares senaste uttalande och agerande?

    SvaraRadera