Cornucopia?

Aktuellt

Gamestop-bubblan förklarad

Aktien för det döende bolaget Gamestop har rusat extremt de senaste dagarna efter en samordnad blåsning på Reddit och orsakat att minst en b...

2020-11-30 06:23

Börsveckan inleds negativt i Asien - guldet faller

Efter ämnu en positiv börsvecka inleds handeln negativt i de asiatiska tidszonerna. Även guldet faller relativt hårt på morgonen.
Faller
Veckan som gick blev som helhet positiv och S&P-500 stängde på +2.27%, oräknat försvagningen av dollarn. Stockholmsbörsens OMXSPI gick +0.58%.

Börshandeln inleds negativt i de asiatiska tidszonerna, med ASX 200 på -0.67%, Hang Seng -0.56%, Nikkei -0.64% och Straits Times -0.65%. Tämligen stabilt entydiga siffror.

Även guldpriset faller och kostar nu 1765 USD per troy ounce eller 483:- SEK per gram. Dollarkursen ligger på 8:50 USDSEK och euron på 10:17 EURSEK.

Överlag en tämligen ointressant och odramatisk morgon alltså.
Nedanstående kommentarer är inte en del av det redaktionella innehållet och användare ansvarar själva för sina kommentarer. Se även kommentarsreglerna. För att din kommentar inte automatiskt ska raderas måste du sedan 28:e juni 2019 finnas på en VITLISTA. Skriv med kvalitet och följ kommentarsreglerna, så kan du komma in på listan. Ytterligare anonyma signaturer som unknown etc kommer inte att godkännas. Att vara vitlistad betyder inte att kommentaren stöds av bloggen, bara att kommentatorn når över en viss lägsta kvalitet och inte bryter mot reglerna. Genom att kommentera samtycker du till att din kommentar, tidsstämpel, profillänk och pseudonym sparas av Googles Blogger-system så länge det är relevant, dvs så länge blogginlägget är publicerat.

3 kommentarer:

 1. Dollarn -1.3%
  Guldet -2.3%

  Vad händer?

  SvaraRadera
 2. Guld faller, börsen fallar. Bitcoin når All Time High. Grattis alla de som trodde på Bitcoin.

  SvaraRadera
 3. Tur man har ripple och bitcoin som vägde upp för börsen

  SvaraRadera