Aktuellt

Huawei hade full åtkomst till nederländska teleoperatörerna KPN - kunde avlyssna premiärministern

Nederlänsk press meddelar att den stora nederländska mobilteleoperatören KPN upptäckte att kinesiska Huawei hade full åtkost till operatören...

2020-11-03 08:21

Börserna vände upp under måndagen - fortsätter starkt i Asien

Börserna vände upp under måndagen efter den negativa förra veckan och uppgångarna fortsätter starkt i Asien.
Bullen på Vallgatan
OMXSPI gick +1.38%, S&P-500 +1.23% och NAsdaq Composite +0.42%. Tyska DAX steg med +2.01% och franska CAC 40 med +2.11%.

Uppgångarna fortsätter nu i Asien, med +1.93% på ASX 200, +2.07% på Hang Seng, +1.39% för Nikkei 225 och +1.90% för Straits Times.

Guldpriset ligger på 542:- SEK och dollarn har stärkts ytterligare.

Vad exakt berättelsen är denna morgon på den amerikanska presidentvalsdagen är väl frågan. Kanske att Biden bedöms vinna, men jättebebisen i Vita Huset förväntas vägra acceptera en valförlust? Vem vet. Börserna stiger i alla fall. Kanske finns det någon förklaring i bidragsmedia?
Nedan följer läsarkommentarer. Dessa är inte en del av det redaktionella innehållet och är respektive kommentators ansvar. Kommentatorer som följer kommentarsreglerna kan bli vitlistade, annars raderas kommentarerna automatiskt. Vitlistning sker ungefär en gång i veckan och raderade kommentarer kan då återpubliceras.

4 kommentarer:

 1. Man kan undra hur Trump reagerar om han vinner valet, men republikanerna förlorar båda kamrarna? Kommer han att godta det?

  SvaraRadera
 2. Gammelfarfars far ser ut och vinna ganska klart.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Majoritetsrösterna är väl självklara, men det amerikanska presidentvalsystemet bygger på geografisk representation, inte majoritet.

   Radera
 3. Cornu, hur fungerar din vitlistning första gången någon skriver något i kommentarsfältet?

  SvaraRadera